Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:kwiryna pisze:A my nie
Dlaczego?
ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Drops. Przeraźnąłeś mię okropecznie! To Ciocia MaryLux głoduje Lusię?![]()
![]()
![]()
![]()
Lusia! Dychasz jeście? Czy mam ci przysłać cosik do amciania? Mam w miseczku miąsko i troszku rypci.
Mała Ciorna Carmen wszcząśnięta
No!!!!!!!!! Ja też przeraźnięty. Nasze duże gadały se przez feletona a Lusia pła-pła-płakała
. A one nic, Gadały chyba z 150 godzin!
MaryLux pisze:Wiele osób na miau ma mój adres i numer telefonu, zapraszam
Fajnie, Ciociu. To ja skrzyknę wszystkie koty z Miau.pl i będziesz musiała nas karmić.
Lusiu trzymaj się!!!! Kotoloty w pogotowiu i w razie godz. W - przybędziemy![]()
Drops.
MB&Ofelia pisze:https://demotywatory.pl/4519636/Po-miesiacu-bezskutecznego-odprawiania-rytualow-w-celu-przywolania-deszczu
Chyba się zmotywuję do mycia okien...
aga66 pisze:Ja umyłam bo były żółte od pyłu. Choć przed Świętami umyłam, i po co?
kwiryna pisze:MaryLux pisze:kwiryna pisze:A my nie
Dlaczego?
Chcemy ciepełkai balkonu!
Chikita pisze:A tu u nas to jest tak strasznie gorąco, że mi się to nawet nic nie chce.
Duża myślała, że będzie padać i te drzwi przezroczyste trochę zamknęła, ale chyba nie będzie. Ale ja przynajmniej poniuchalam tego innego świeżego powietrza i się trochę schłodziłam i mi się humor nawet poprawił.
Tylko, że Duża to na mnie krzykła dzisiaj z wielkim oburzeniem, bo mówi, że jej rzodkiewkę, jarmuż i tymianek wydeptałam i nie urosną. Ale ja nic nie zrobię, bo ja lubię wsadzić nosa do tych liści i tam jest ciasno i muszę wejść łapkami aby się obrócić.
Chiko
Chikita pisze:Rzodkiewka to takie czerwone kulki, która zjada moje Duża. Ona bierze za liście, podciąga i do góry i one się pojawiają![]()
Tak nagle znikąd i mówi, że dobre.
A jarmuż i tymianek to takie zielone listki i moja Duża też je zjada, ale mówi, że jarmuż to niedobry bardzo. Nie wiem po nigdy nie jadłam, ale tymianek to lubię dla niej podgryzać. Ale teraz nie ma, bo nie urósł jeszcze i chyba nie wyrośnie...
Chiko
kwiryna pisze:A to jeszcze nie za wcześnie na sianie ziół?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, zuzia115 i 55 gości