Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Kolejny powód do niepokoju.
Tydzień temu kupiłam słuchawkę prysznicową bo moja się popsuła. Gdy puszczam wodę okazuje się , że przy większym ciśnieniu zaczyna woda iść bokiem bo ta część z sitkiem się odkleiła z jednej strony. Jak woda leci to wypycha i wtedy leci bokiem a nie przez dziurki. Cały tydzień wymieniałam tą słuchawkę i nie mogłam jej wymienić. Przypominało mi się jak stałam pod prysznicem a jak z pod niego wyszłam to zapominałam. Teraz chciałam w końcu wymienić i co ? Okazuje się , że nie pasuje. Nie sprawdziłam dobrze a ja potrzebuje słuchawkę z wężykiem a nie samą słuchawkę.Jutro jak będziemy wracać z mamą z cmentarza musimy podjechać do Castoramy i wymienić tą słuchawkę.
MalgWroclaw pisze:Zawsze myślałam, że te wszystkie wejścia do urządzeń są znormalizowane - takie same.
MB&Ofelia pisze:Nieco spóźnione, ale jesteśmy - ja i![]()
![]()
Aleście nastukali!
Atta pisze:Ewa L. pisze:Kolejny powód do niepokoju.
Tydzień temu kupiłam słuchawkę prysznicową bo moja się popsuła. Gdy puszczam wodę okazuje się , że przy większym ciśnieniu zaczyna woda iść bokiem bo ta część z sitkiem się odkleiła z jednej strony. Jak woda leci to wypycha i wtedy leci bokiem a nie przez dziurki. Cały tydzień wymieniałam tą słuchawkę i nie mogłam jej wymienić. Przypominało mi się jak stałam pod prysznicem a jak z pod niego wyszłam to zapominałam. Teraz chciałam w końcu wymienić i co ? Okazuje się , że nie pasuje. Nie sprawdziłam dobrze a ja potrzebuje słuchawkę z wężykiem a nie samą słuchawkę.Jutro jak będziemy wracać z mamą z cmentarza musimy podjechać do Castoramy i wymienić tą słuchawkę.
Najlepiej brać ze sobą stare na miarę. Co prawda na samych wężykach wszelkiej maśći powinny być oznakowania ich przekroju. TAkie pod prysznic, do baterii na bank są dwa rozmiary (my mieliśmy wcześniej baterię o węższym wejściu, teraz o nieco szerszym), ale już wężyki doprowadzające wodę do kranów są w trzech. Bier węża , słuchawkę i dopiero lataj za pasującymi. Albo mycie pod kranem. A tak nawet kota dobrze sie nie wypierze
Atta pisze:Kobieto widzę,że nie masz lekko. Najpierw spanie przewidziane na fotelu/podłodze, a teraz jeszcze mycie pod kranem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 46 gości