Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 47

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 10, 2019 13:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Kolejny powód do niepokoju.
Tydzień temu kupiłam słuchawkę prysznicową bo moja się popsuła. Gdy puszczam wodę okazuje się , że przy większym ciśnieniu zaczyna woda iść bokiem bo ta część z sitkiem się odkleiła z jednej strony. Jak woda leci to wypycha i wtedy leci bokiem a nie przez dziurki. Cały tydzień wymieniałam tą słuchawkę i nie mogłam jej wymienić. Przypominało mi się jak stałam pod prysznicem a jak z pod niego wyszłam to zapominałam. Teraz chciałam w końcu wymienić i co ? Okazuje się , że nie pasuje. Nie sprawdziłam dobrze a ja potrzebuje słuchawkę z wężykiem a nie samą słuchawkę.Jutro jak będziemy wracać z mamą z cmentarza musimy podjechać do Castoramy i wymienić tą słuchawkę.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie lut 10, 2019 14:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Zawsze myślałam, że te wszystkie wejścia do urządzeń są znormalizowane - takie same.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lut 10, 2019 15:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Nieco spóźnione, ale jesteśmy - ja i :201458 :201479
Aleście nastukali! 8O
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie lut 10, 2019 16:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Zdążyłyście wystartować przed północą ! :201413

Ewa L. pisze:.....i tak sobie dziewczynki śpią a dla mnie tradycyjnie nie ma miejsca.

Obrazek

Ale jak to nie ma? Przecież, dokładnie pośrodeczku jest przewidziana miejscówka dla Cię 8)

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Nie lut 10, 2019 16:39 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Kolejny powód do niepokoju.
    Tydzień temu kupiłam słuchawkę prysznicową bo moja się popsuła. Gdy puszczam wodę okazuje się , że przy większym ciśnieniu zaczyna woda iść bokiem bo ta część z sitkiem się odkleiła z jednej strony. Jak woda leci to wypycha i wtedy leci bokiem a nie przez dziurki. Cały tydzień wymieniałam tą słuchawkę i nie mogłam jej wymienić. Przypominało mi się jak stałam pod prysznicem a jak z pod niego wyszłam to zapominałam. Teraz chciałam w końcu wymienić i co ? Okazuje się , że nie pasuje. Nie sprawdziłam dobrze a ja potrzebuje słuchawkę z wężykiem a nie samą słuchawkę.Jutro jak będziemy wracać z mamą z cmentarza musimy podjechać do Castoramy i wymienić tą słuchawkę.

Najlepiej brać ze sobą stare na miarę. Co prawda na samych wężykach wszelkiej maśći powinny być oznakowania ich przekroju. TAkie pod prysznic, do baterii na bank są dwa rozmiary (my mieliśmy wcześniej baterię o węższym wejściu, teraz o nieco szerszym), ale już wężyki doprowadzające wodę do kranów są w trzech. Bier węża , słuchawkę i dopiero lataj za pasującymi. Albo mycie pod kranem. A tak nawet kota dobrze sie nie wypierze :mrgreen:

Atta

Post » Nie lut 10, 2019 16:45 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MalgWroclaw pisze:Zawsze myślałam, że te wszystkie wejścia do urządzeń są znormalizowane - takie same.

Moze i są ale są rozne przyłącza. Albo można samą słuchawkę do wezyka albo trzeba miec słuchawkę z wieżykiem i bezposrednio podłącza się do panelu i ja tak wlasnie mam.
    Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lut 10, 2019 16:46 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MB&Ofelia pisze:Nieco spóźnione, ale jesteśmy - ja i :201458 :201479
    Aleście nastukali! 8O

Witamy koszalkowskie dziewczyny :1luvu:
    Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lut 10, 2019 16:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Atta pisze:Zdążyłyście wystartować przed północą ! :201413

Ewa L. pisze:.....i tak sobie dziewczynki śpią a dla mnie tradycyjnie nie ma miejsca.

Obrazek

Ale jak to nie ma? Przecież, dokładnie pośrodeczku jest przewidziana miejscówka dla Cię 8)

Tia.....bym musiala sie o połowę skurczyc.
      Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lut 10, 2019 16:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Atta pisze:
      Ewa L. pisze:Kolejny powód do niepokoju.

Najlepiej brać ze sobą stare na miarę. Co prawda na samych wężykach wszelkiej maśći powinny być oznakowania ich przekroju. TAkie pod prysznic, do baterii na bank są dwa rozmiary (my mieliśmy wcześniej baterię o węższym wejściu, teraz o nieco szerszym), ale już wężyki doprowadzające wodę do kranów są w trzech. Bier węża , słuchawkę i dopiero lataj za pasującymi. Albo mycie pod kranem. A tak nawet kota dobrze sie nie wypierze :mrgreen:

Nie bardzo moge bo wczesniej na cmentarz chce jechac.
      Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lut 10, 2019 17:05 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Kobieto widzę,że nie masz lekko. Najpierw spanie przewidziane na fotelu/podłodze, a teraz jeszcze mycie pod kranem :mrgreen:

Atta

Post » Nie lut 10, 2019 18:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Atta pisze:Kobieto widzę,że nie masz lekko. Najpierw spanie przewidziane na fotelu/podłodze, a teraz jeszcze mycie pod kranem :mrgreen:

Nikt nie powiedział że życie to je bajka a po kilku głębszych to telewizja kolorowa :mrgreen:
      Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lut 10, 2019 20:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Hej jestesmy i my.
      Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
      Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
      Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie lut 10, 2019 20:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

PixieDixie pisze:Hej jestesmy i my.

Witamy, witamy :1luvu:
      Obrazek

Ewa L.

Post » Nie lut 10, 2019 21:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ja tez jestem.
      Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Nie lut 10, 2019 21:49 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

muza_51 pisze:Ja tez jestem.

Witaj Kochana co u was słychać ?
      Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]