Moli25 pisze:Ale czad!
Wypadniesz przed nimi swietnie zobaczysz :1luvu:
Wszystko bardzo przezywasz, ale to świadczy o tym ze wkładasz całe serce w to co robisz i zawsze wychodzi Ci to na dobre czego efekty sa namacalne![]()
Miłego wieczoru
No właśnie znowu będę musiała udawać, że wiem więcej niż ;''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' haha to Tośka napisała

Dyktatura pisze:klaudiafj pisze:Jaka radość - zdjęcia wróciły!!!!!
Czy ktoś wie jak zapisać wątki z forum? Czy jest taka możliwość, żeby zarchiwizować forum???
Dziś zadzwonili z Cechu Fotografów z informacją, gdzie będzie spotkanie. Potem dostałam maila informującego mnie, gdzie i o której przyjechać i że mam zabrać zdjęcia na spotkanie z zarządem. Taka gula mi urosła w gardle, że do teraz mnie dusi. Boję się
Klaudia dasz radę.Twoje zdjęcia są przepiękne.
No muszę dać

Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Jaka radość - zdjęcia wróciły!!!!!
Czy ktoś wie jak zapisać wątki z forum? Czy jest taka możliwość, żeby zarchiwizować forum???
Dziś zadzwonili z Cechu Fotografów z informacją, gdzie będzie spotkanie. Potem dostałam maila informującego mnie, gdzie i o której przyjechać i że mam zabrać zdjęcia na spotkanie z zarządem. Taka gula mi urosła w gardle, że do teraz mnie dusi. Boję się
Nie bój się, jesteśmy z TobąTwoje zdjęcia ich oczarują tak jak i nas
Dzięki Gosiu, ale ich raczej nie oczarują, bo to są dinozaury w świecie fotografii - co najwyżej mogą dojść do wniosku, że w jakim kierunku idzie moja fotografia i czy w słusznym i coś ze mnie będzie czy nic

mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Zaraz sie pobecze ;( strona wstaw.org chyba padla, zamkneli ja, zniknely wszystkie moje zdjecia, zniknelo wspomnienie i Maciusiu i Kitusi, zniknelo wszystko co bylo od poczatku pierwszego watku i nic juz nie ma
ja wstawiam fotki przez zapodaj.net i widać je tylko kilka miesięcy , później znikają, ale wiem o tym
Myślałam, że wstaw.org padł ale być może jak m. mówił, że przenosili się na większy serwer, bo wszystko wróciło do normy i moje zdjęcia są nadal od początku (choć nie sprawdzałam ostatnio)

waanka pisze:Mocne, mocne!![]()
![]()
Dziękuję, bardzo się przydadzą

Niby wiedziałam o tym, że tam jadę, ale w rozmowie telefonicznej było tak na luzie - a weźmie pani zdjęcia jakie tam pani ma - a w mailu już tak oficjalnie - "proszę zabrać ze sobą fotografie, które będzie pani prezentować zarządowi", no to zrobiłam się malutka jak myszka

Wracając do kotków

Maryś się ostatnio znowu izoluje ode mnie, ale zaczęła też dostrzegać korzyści płynące z bycia blisko mnie i teraz mi co dwie godziny w nocy wskakuje na łóżko i bezpardonowo maszeruje po mnie, żeby się obok położyć i czekać na głaski. To maszerowanie boli, bo Maryś swoje waży a mam wrażenie, że idąc po mnie celowo wbija mi łapki jak najmocniej

Życzę miłego dnia wszystkim