Bytomskie Łobuzy cz.11 - zdj str 11 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 16, 2017 12:21 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

Moli25 pisze:Ale czad!
Wypadniesz przed nimi swietnie zobaczysz :1luvu:
Wszystko bardzo przezywasz, ale to świadczy o tym ze wkładasz całe serce w to co robisz i zawsze wychodzi Ci to na dobre czego efekty sa namacalne :smokin:

Miłego wieczoru :201461

No właśnie znowu będę musiała udawać, że wiem więcej niż ;''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' haha to Tośka napisała :D No to wracając znowu będę musiała udawać, że wiem więcej niż wiem i aktorzyć pewność siebie - najlepsze! :oops:

Dyktatura pisze:
klaudiafj pisze:Jaka radość - zdjęcia wróciły!!!!! :D

Czy ktoś wie jak zapisać wątki z forum? Czy jest taka możliwość, żeby zarchiwizować forum???

Dziś zadzwonili z Cechu Fotografów z informacją, gdzie będzie spotkanie. Potem dostałam maila informującego mnie, gdzie i o której przyjechać i że mam zabrać zdjęcia na spotkanie z zarządem. Taka gula mi urosła w gardle, że do teraz mnie dusi. Boję się :strach:

Klaudia dasz radę. :ok: Twoje zdjęcia są przepiękne. :1luvu:

No muszę dać :) Ale nie wiem jak przeżyję tę podróż do Krakowa w takich nerwach, a m mi już powiedział, że mnie nie zawiezie, bo nie będzie się z pracy zwalniał, bo to za dużo go kosztuje. I powiedział, że cytuję: "jak się nie porzygasz na stół to na pewno zrobisz dobre wrażenie" :twisted:

Gosiagosia pisze:
klaudiafj pisze:Jaka radość - zdjęcia wróciły!!!!! :D

Czy ktoś wie jak zapisać wątki z forum? Czy jest taka możliwość, żeby zarchiwizować forum???

Dziś zadzwonili z Cechu Fotografów z informacją, gdzie będzie spotkanie. Potem dostałam maila informującego mnie, gdzie i o której przyjechać i że mam zabrać zdjęcia na spotkanie z zarządem. Taka gula mi urosła w gardle, że do teraz mnie dusi. Boję się :strach:

Nie bój się, jesteśmy z Tobą :1luvu: Twoje zdjęcia ich oczarują tak jak i nas :201494

Dzięki Gosiu, ale ich raczej nie oczarują, bo to są dinozaury w świecie fotografii - co najwyżej mogą dojść do wniosku, że w jakim kierunku idzie moja fotografia i czy w słusznym i coś ze mnie będzie czy nic :ryk:

mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:Zaraz sie pobecze ;( strona wstaw.org chyba padla, zamkneli ja, zniknely wszystkie moje zdjecia, zniknelo wspomnienie i Maciusiu i Kitusi, zniknelo wszystko co bylo od poczatku pierwszego watku i nic juz nie ma :placz:

ja wstawiam fotki przez zapodaj.net i widać je tylko kilka miesięcy , później znikają, ale wiem o tym

Myślałam, że wstaw.org padł ale być może jak m. mówił, że przenosili się na większy serwer, bo wszystko wróciło do normy i moje zdjęcia są nadal od początku (choć nie sprawdzałam ostatnio) :)

waanka pisze:Mocne, mocne! :ok: :ok: :ok:

Dziękuję, bardzo się przydadzą :)

Niby wiedziałam o tym, że tam jadę, ale w rozmowie telefonicznej było tak na luzie - a weźmie pani zdjęcia jakie tam pani ma - a w mailu już tak oficjalnie - "proszę zabrać ze sobą fotografie, które będzie pani prezentować zarządowi", no to zrobiłam się malutka jak myszka :ryk:

Wracając do kotków :) TOSIA uwielbia leżeć na czarnych rzeczach w tym na mojej torbie foto. Akurat na niej jest trochę szarości, ale w ciemnym pokoju tego nie widać. Jakby Tosia nie otworzyła oka to bym nie wiedziała, że tam leży. Tosia to taki mały czarny kołtun - gdyby nie oczy to by ej nie było widać. Spi też na innej czarnej torbie i na pokrowcu czarnym, a ja chodzę i wołam nie raz gdzie ta Tosia :D
Obrazek

Maryś się ostatnio znowu izoluje ode mnie, ale zaczęła też dostrzegać korzyści płynące z bycia blisko mnie i teraz mi co dwie godziny w nocy wskakuje na łóżko i bezpardonowo maszeruje po mnie, żeby się obok położyć i czekać na głaski. To maszerowanie boli, bo Maryś swoje waży a mam wrażenie, że idąc po mnie celowo wbija mi łapki jak najmocniej ;) ale znoszę to dzielnie, nie ruszam się i nie oddycham, żeby moje Marysiątko przy mnie zostało, bo często kończy się to fazą obrzydzenia i Maryś wyrywa się ze wstrętem i odskakuje przeklinając na czym świat stoi, bo coś jej nie pasuje. Taka to jest ta Maryś. Nie nadążam za nią i już nawet się nie staram :ryk:
Obrazek

Życzę miłego dnia wszystkim :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw mar 16, 2017 13:59 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

W ślimaczym tempie, ale w końcu depełzłam...
I zaznaczam.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Czw mar 16, 2017 14:01 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

lilianaj pisze:W ślimaczym tempie, ale w końcu depełzłam...
I zaznaczam.

:) na stronie 3 są zdjęcia też z drugiej sesji kotkowej ;)

klaudiafj

Post » Czw mar 16, 2017 14:14 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11

klaudiafj pisze:Szczerze to z nocnej pracy nic nie wyszło wyjątkowo, bośmy grali z m. w planszówki do późnej nocy :)

Pozwolę sobie zacytować z wątków Marty i Ani posty z moimi zdjęciami:
Moli25 pisze:Witajcie :1luvu:
Mam dla Was specjalne zdjęcia, zdjęcia Klaudii :1luvu:
Jeszcze raz dziękuję za ta sesje, pierwszy raz miałam okazję uczestniczyć w takim przedsięwzięciu :1luvu:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dyktatura pisze:Trochę pozytywów.
Moje koteczki na pięknych zdjęciach wykonanych przez ciocię Klaudię
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dyktatura pisze:A to mój faworyt. Od razu zmieniłam tapetę w laptopie.
Obrazek

Mam nadzieję, że dziewczyny nie będą miały nic przeciwko złodziejstwu cytatów :oops: :201494

Zdjęcia, jak zwykle - fantastyczne.
Ciekawe, co by wygladały gdyby białe koty miały kolorowe tło?
Kiedyś, jak robiłam zdjęcia do dyplomu, fotograf robił mi je na białym tle, a potem fotografie miały tło w różnych kolorach. Pojęcia nie mam, jak on to zrobił. Pewnie miał takie magiczne światełka kolorowe.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Czw mar 16, 2017 15:14 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

O! Banerki są :D

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Pt mar 17, 2017 2:00 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

Widziałam właśnie bardzo, bardzo poruszajacy film. Jeden z tych, ktore nalezy ogladac z paczka chusteczek.
ŚWIATŁO MIĘDZY OCEANAMI http://m.filmweb.pl/film/Światło+między+oceanami-2016-719676#
Idzie weekend. Kto lubi takie, zapewniam ze bardzo dobre kino, to niech zobaczy ten film.

klaudiafj

Post » Pt mar 17, 2017 19:44 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

Jeju jak mi sie nie chce ruszyc z kanapy sprzed tv.
M. poszedl na trening kravmagi.
Zjedlismy pyszny obiad i gigantyczny kawal ciasta ja zjadlam i zapuscilam korzenie. Przy mnie spi Tosia a na drapaku Marysia. W kominku pali sie ogien i tak siedzimy.
Ciiii Tosia spi:
Obrazek
Obudzi sie o 24 i bedzie chciala szalec. Wczoraj o 2 w nocy drala sie i za kazdym razem jak wstawalam coa zrobic to biegla z nadzieja do salonu, ze bedziemy sie w koncu bawic. Trudno przestawic koty na normalne godziny. Moje budza sie o 24 i zaczynaja dzien. Obie.

Weganskie ciasto czekoladowe z daktylami i budyniem z bananami:
Obrazek

Waanko tak sa banerki, alarm odwolany ;)
Lilianaj dzieki :)

Jutro i w niedziele jade do Krakowa na kurs do Akademii Fotografii - fotografia portretowa a za 2 tyg fotografia mody. I koniec Krakowa.
Chce isc na kurs ale tak mi sie nie chxe jechac...

klaudiafj

Post » Pt mar 17, 2017 19:59 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

Cześć Dziewczynki :D :D :D
witamy się na nowym watusiu :D :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt mar 17, 2017 22:34 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

agusialublin pisze:Cześć Dziewczynki :D :D :D
witamy się na nowym watusiu :D :D

Hej Agusiu :1luvu:

klaudiafj

Post » Sob mar 18, 2017 8:06 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

Hej!
Ja dzis od 5.45 na nogach. Jest 8 a ja dopiero wyjezdzam do Krakowa z Katowic :/
Mam juz kompletna awersje dk tych podróży. To jednak jest bardzo meczace zeby dostac sie na 9 do Krakowa :/
Poza tym mam dzis pecha! Stalam juz w butach w przedpokoju i mialam na sobie swiezo wyprane i jeszcze cieple od kaloryfa dzinsy. Chciałam je trochę rozciagnac i zrobilam zabke. Nawet do polowy sie nie schylilam jak spodnie strzelily mi w kroku od przodu do tylu na pol! No ja pierd... :wink: jeszcze tego nie bylo! Dobrze ze to sie nie stalonw Krakowie :/ mam nadzieje, ze jak bylam u Marty to nie mialam dziury na d...pie ktorej nie zauwazylam :lol:
Dobrze ze zmiescilam sie w zapasowe dzinsy ale guzik jakby niezbyt pewny.
W Krakowie znowu bede musiala jechac taxi :/

klaudiafj

Post » Sob mar 18, 2017 8:11 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

No ja pierd...
czytaj
No ja pierdłam i spodnie pękły :mrgreen:

Ja to sie cieszę ze weekend jest takim czasem ze bez żadnych Planow leżę w łożku i nie planuje wstawać dopóki nie zgłodnieje.
Chociaz dzis tez mam w planach duzo.

Klaudia udanego wyjazdu mimo dziurawych spodni :ryk:
U nas niczym nie świeciłas, albo inaczej. Nikt nic nie zauważył :twisted:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob mar 18, 2017 8:15 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

Haha pierd ale nie ten ;)
To dobrze. Gacie w domu zostaly pekniete na dwie czesci :ryk: ja mam na sobie inne i mam nadzieje ze guzik wytrzyma bo jest podejrzanie napiety :/
Jutro musze wstac jednak o 5 rano zeby zdarzyc a w domu bede o 18stej.

klaudiafj

Post » Sob mar 18, 2017 8:53 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

klaudiafj pisze:Hej!
Ja dzis od 5.45 na nogach. Jest 8 a ja dopiero wyjezdzam do Krakowa z Katowic :/
Mam juz kompletna awersje dk tych podróży. To jednak jest bardzo meczace zeby dostac sie na 9 do Krakowa :/
Poza tym mam dzis pecha! Stalam juz w butach w przedpokoju i mialam na sobie swiezo wyprane i jeszcze cieple od kaloryfa dzinsy. Chciałam je trochę rozciagnac i zrobilam zabke. Nawet do polowy sie nie schylilam jak spodnie strzelily mi w kroku od przodu do tylu na pol! No ja pierd... :wink: jeszcze tego nie bylo! Dobrze ze to sie nie stalonw Krakowie :/ mam nadzieje, ze jak bylam u Marty to nie mialam dziury na d...pie ktorej nie zauwazylam :lol:
Dobrze ze zmiescilam sie w zapasowe dzinsy ale guzik jakby niezbyt pewny.
W Krakowie znowu bede musiala jechac taxi :/

Klaudia te spodnie to na szczęście.
Trzymam kciuki żeby Twoje foty zachwyciły tych starych wyjadaczy z zamkniętymi umysłami. ty masz jeszcze otwarty i świeży umysł więc twoje zdjęcia są lepsze. :ok: :ok: :ok:

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Sob mar 18, 2017 9:01 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

Powodzenia :ok: :ok: :ok:
A Ania ma rację dostałaś kopa od życia na szczęście ,że aż ci portki pękły :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob mar 18, 2017 12:07 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - str 3 zdjęcia z sesji kotkowej

:ryk: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]