Pralcia zaprasza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 06, 2016 8:00 Re: Pralcia zaprasza

ASK@ pisze:
MalgWroclaw pisze:Duża przyszła, mówi, że koty biedne są. I trochę ich przyszło, ale ludzie chodzili.
Pralcia

Niedzielne poranki spokojne nie są. Zamiast ludzie spać to latają po powietrzu nie wiem po co :|
U nas zimno.

U nas ciepło i deszcz. W nocy była impreza gdzieś blisko :?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie mar 06, 2016 8:54 Re: Pralcia zaprasza

Ja tylko z pozycji otwartego okna mogę o pogodzie rzec. Zimno w kuchni było.
U nas też balowali i martwię się czy nie zahaczyli o spaleniznę. Janusz mówi ,że koty w środku ruiny nie zjadają niczego.
To oznacza tylko ,że ktoś się kręci i je straszy. A są tam posłanka i kocyki.
Znalazł fasolkę po bretońsku i sałatkę z papryką napakowane w miski. Pełno butelek i pojemników. Dowó bytności balowiczów.
Bie lubię zimy ale ciepło oznacza zbiorowe ruszenie badziewia co wsio zniszczy i wystraszy. Dobrze ,że to dzikuny.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie mar 06, 2016 11:35 Re: Pralcia zaprasza

Dziś pada deszcz, ale wczoraj było słońce i piękna pogoda. Duża była na miauspacerze.
I teraz mówi, że przyszła druga wiosna bez Florki, a pierwsza bez mojej siostry Frani i bez Fasolki
:( :( :(
Pralcia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie mar 06, 2016 11:59 Re: Pralcia zaprasza

MalgWroclaw pisze:Dziś pada deszcz, ale wczoraj było słońce i piękna pogoda. Duża była na miauspacerze.
I teraz mówi, że przyszła druga wiosna bez Florki, a pierwsza bez mojej siostry Frani i bez Fasolki
Pralcia

To nie do końca prawda Pralciu. Wszystkie kotki i inne zwierzątka które opuściły swoje futerka nadal żyją w naszych sercach i pamięci. I do puki będziemy o nich pamiętać i pielęgnować w sobie wspomnienia doputy żyć będą :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie mar 06, 2016 13:32 Re: Pralcia zaprasza

Ewa L. pisze:
MalgWroclaw pisze:Dziś pada deszcz, ale wczoraj było słońce i piękna pogoda. Duża była na miauspacerze.
Pralcia

To nie do końca prawda Pralciu. Wszystkie kotki i inne zwierzątka które opuściły swoje futerka nadal żyją w naszych sercach i pamięci. I do puki będziemy o nich pamiętać i pielęgnować w sobie wspomnienia doputy żyć będą :ok:

To prawda. To właśnie Florka, Frania i Fasolka na spółkę z Psotem, Pigułką i QQ załatwiły nam na wczoraj piękną pogodę, bo prognozy mówiły o deszczu.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie mar 06, 2016 14:51 Re: Pralcia zaprasza

Pralcia

Tylko znów przytulić mogę Was obie .
Ból wielki i nic nie pocieszy :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie mar 06, 2016 20:11 Re: Pralcia zaprasza

Pralcia

Pralciu, przytul Dużą :201461 Musicie być dzielne, żeby się zaopiekować Kubusiem i Klusią :201461 :201461 :1luvu:
Florka, Frania i Fasolka Wam pomogą, bo czuwają nad Wami. Cały czas :aniolek: :aniolek: :aniolek:
Sabcia
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pon mar 07, 2016 7:14 Re: Pralcia zaprasza

Miau. Duża wróciła, mało kotów jadło, duża mówi, że musi trochę zmienić taktykę. Martwi się.
Sabciu :201461
dziękuję, jestem bardzo odpowiedzialną kotką. Ale duża mówi, że ma już trochę dość bycia dzielną.
Pralcia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon mar 07, 2016 7:42 Re: Pralcia zaprasza

MalgWroclaw pisze:Miau. Duża wróciła, mało kotów jadło, duża mówi, że musi trochę zmienić taktykę. Martwi się.
Sabciu :201461
dziękuję, jestem bardzo odpowiedzialną kotką. Ale duża mówi, że ma już trochę dość bycia dzielną.
Pralcia

No tak, moja też tak mówi. Pralciu, ja myślę, że każdy kotek i ludź lubi, żeby się nim trochę opiekować. Naszymi dużymi MY się opiekujemy, tylko czy one to doceniają? :D
:201461 cię
Sabcia
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pon mar 07, 2016 8:12 Re: Pralcia zaprasza

Pralcia. Miauknij Kubusiowi że jak już wytupta z izolancji to musi się opiekować waszą Dużą. W końcu to jedyny kocurro w waszym domciu, co nie?
A jak się czujecie? Ty, Kubuś i Kluseczka?
Lizam cię po uszku, a ty polizaj Dużą.
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon mar 07, 2016 10:53 Re: Pralcia zaprasza

Pralciu, przytul Dużą i miaupowiedź, że musi też pomyśleć o sobie.
Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto mar 08, 2016 7:32 Re: Pralcia zaprasza

Miau. Duża już dawno wróciła, mówi, że okropnie jest na podwórku, deszcz pada, mało kotów, za to dużo okropnych ludzi.
Książniczka Ofelja, my się czujemy dobrze, duża mówi, że mamy przecież sucho i ciepło, i jedzenie pod noski. Oni wczoraj na kolację dostali dużo mięsa, a ja moją ulubioną saszetkę.
Pralcia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto mar 08, 2016 8:03 Re: Pralcia zaprasza

Pralcia. A u nas ino miąso i miąso, rano i po południu. W niedzielę była teściowna to dostałam troszku mniamuśności. A tak to zdrowne amciu, ech! Czekam na wiosnę, coby były bzykacze i ciemy, chociaż se kotek poamcia.
Mniamuśnych saszetków!
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto mar 08, 2016 19:52 Re: Pralcia zaprasza

Dalej pada :(
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto mar 08, 2016 20:03 Re: Pralcia zaprasza

a my z okazji Dnia Kobiet dostałyśmy tuńczyka - takiego samego jakiego wysmarowała w rękaw kurtki
bo nasza Duża wreszcie słyszy ( na obydwa uszka) i usłyszała jakie życzenia wymiauczała jej rano Gina

Lilka
ps. i mówi, że słyszy tylko dlatego bo tyle kotków wykazywało miautroskę

wracając wczoraj z pracy pod swoim domem o mały włos nie zostałam stratowana przez dzika
nie mieszkam w lesie, do lasu dziki mają ode mnie około dwóch kilometrów..
nienawidzę myśliwych ale w takich sytuacjach mam ochotę wystrzelać wszystkie te babcie karmiące dziki z okien chlebem ..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

[poprzednia][następna]