PixieDixie pisze: Maz zmywa podloge bo kurz opadl przez noc.... teraz tak bedizemy kurde dziennie podlogi myc poki nie zbierzemyc alego kurzu.
Mam to samo! śmieję, że pół godziny szlifowania ściany, a 3 tygodnie będę to sprzątać... Mopa nawet nie chowam, tylko od tygodnia jeżdżę po podłodze i szmatką po meblach.
A siatki w oknach już macie? Pamiętam, że coś pisałaś, ale nie wiem na czym stanęło. Koty na pewno zdziwione. Taka afera!

Ale nawet nie wiesz, jak szybko przywykną. Dobrze, że nie walczycie z kotami i od razu postanowiliście te schodki zamontować

Nieraz kręcę się po forum i oglądam zdjęcia, u niektórych osób na prawdę fajne, estetyczne konstrukcje są pobudowane, różne półeczki, hamaczki, kładki

Co prawda, ja bym swojego mieszkania nie chciała zamienić na koci wybieg, ale zdecydowanie np koło okna fajnie by coś takiego zrobić, by kociaste mogły sobie wygodnie wyglądać

Czy możecie jeszcze zamontować te kaloryfery? Pytam, bo u mnie zawsze kartka ze spółdzielni widzi, przed sezonem grzewczym, by wszystkie roboty z tym związane zostały zakończone, zanim "puszczą" ciepło. Ale u mnie chyba na wodę grzane...
Co macie dziś na obiad?