Ja od programowania trzymam się daleko, nie patrzę nawet i nie oglądam tego co on tam robi
Ale za to ja też siedzę non stop przy kompie, bo ja fotografuję i nie mam dwóch komputerów a dwa monitory
Moderator: Estraven

PixieDixie pisze:Ta w sumie ... zostal mi do zobaczenia ostatni odcinek 1 szego sezonu house of cards... ale przez chorobe dixiego jakos nie mialam weny... moze jutro.
Popludniu musze zawitac do mamy, apotem do kociakow zawiezc im troche "slodkosci"![]()
Zastanawiam sie ile to jeszcze potrwa... taki stan zawieszenia... i taka niechec do wszystkiego... czy pojawienie sie nowego kociaka / kociakow cos poprawi?
Maz przed chwila wrocil... ladnie dzisiaj im poszlo... kafelki na scianie w kuchni polozone... musz kuchnie zrobic na cacy bo za 2 tyg meble juz maja przyjechac... sadzilismy ze wykanczanie bedzie w koncowej fazie w polowie lipca... a tak ... jest poslizg.... jeszcze jest roboty na 1,5-2 miesiace ... ehhhh

PixieDixie pisze:@jou relatywnie dobrze - chodzi mi klima wiec nie ma zle.
Troche jestem w strachu bo musimy jechac dzisiaj... i nie bedzie nas wiekszosc dnia... dlatego teraz schladzm mieszkanie do maksimum ile jestem w stanie. Zostawie rolety wszedzie pozaciagane (sa termiczne)... no i zobaczymy. Poki nie bylo rolet i klimy bywalo tu jeszcze gorzej ... i nic im nie bylo... (bywalo ponad 32 st). Troche po tym wszystkim mam panic mode.
A jak batman znosi upaly? On czarny to jeszcze gorzej co?
Podziwiam z tym bieganiem serio! JA jestem straszny kanapowiec... chcialabym... ale mi sie nie chce...![]()
Jakie plany na dzis?:) Milej niedzieli !:) Bede tu zagladac pewnie z telefonu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Lifter, muza_51 i 11 gości