Mała kotka. Pomoc w pierwszych chwilach.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 05, 2015 17:45 Re: Sosnowiec. Małą czarną kotkę przygarnę.

margosiap

Od: Pon sty 12, 2015 13:02

Post » Czw mar 05, 2015 17:48 Re: Sosnowiec. Małą czarną kotkę przygarnę.

margosiap

Od: Pon sty 12, 2015 13:02

Post » Czw mar 05, 2015 18:17 Re: Sosnowiec. Małą czarną kotkę przygarnę.

sylvviashila pisze:Przewertowałam wątek, ale nie wiem co mam myśleć bo dosyć młodych kocurek tam nie widziałam więc albo zle szukam albo .... sama nie wiem, ale przeleciałam prawie kazda strone hmmmm :?:

Najlepiej będzie jak sie skontaktujesz bezpośrednio z Justyną, na PW na przykład.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw mar 05, 2015 20:19 Re: Sosnowiec. Małą czarną kotkę przygarnę.

Dzis dzwoniłam do Fundacji Zwierzęta Krakowa. Rozmawiałam najpierw z jedna panią, która mówiła że owszem maja małe koty - porozrzucane po domach tymczasowych, ale ona nie wie w sumie jakie to sa koty ale wie że małe też. Tych kotów nie ma ponoć w internecie bo Panie nie potrafią obsługiwać internetu, wrzucać zdjęć, ogłoszeń itp ... Podała mi nr do innej Pani, która też się nie ogłasza a sama ma też koty na DT - zapraszała do do M1 Kraków w Sobotę bo tam Panie z kotami przyjeżdżają. Mówiła, że na stronie FB te koty maja juz domy, tzn jakis tam nie ma ale ona nie pamięta .... Generalnie pomieszanie z poplątaniem :roll: Dowiedziałam się tylko tyle w skrócie, że są koty ale są tu i tam, w internecie ich nie ma - moge przyjchac w sobote pod M1 Kraków :)

Co do wiadomości PW to po wysłaniu zawiszają sie w folderze Do Wysłania i tam sobie siedzą, więc nie wiem czy mam ta funkcje aktywna.

sylvviashila

Od: Sob lut 28, 2015 16:11

Post » Czw mar 05, 2015 21:59 Re: Sosnowiec. Małą czarną kotkę przygarnę.

Wszystko ok. Jak wiadomość jest nieprzeczytana to jest w folderze "do wysłania", a jak odbiorca ją otworzy, to u Ciebie jest w "wysłane". Tym sposobem wiesz czy ktoś odebrał Twoją wiadomość.

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Czw mar 05, 2015 23:25 Re: Sosnowiec. Małą czarną kotkę przygarnę.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to o to chodzi :) Dzięki. Wiadomość PW poszła.

sylvviashila

Post » Pt mar 06, 2015 7:23 Re: Sosnowiec. Małą czarną kotkę przygarnę.

sylvviashila pisze:Dzis dzwoniłam do Fundacji Zwierzęta Krakowa. Rozmawiałam najpierw z jedna panią, która mówiła że owszem maja małe koty - porozrzucane po domach tymczasowych, ale ona nie wie w sumie jakie to sa koty ale wie że małe też. Tych kotów nie ma ponoć w internecie bo Panie nie potrafią obsługiwać internetu, wrzucać zdjęć, ogłoszeń itp ... Podała mi nr do innej Pani, która też się nie ogłasza a sama ma też koty na DT - zapraszała do do M1 Kraków w Sobotę bo tam Panie z kotami przyjeżdżają. Mówiła, że na stronie FB te koty maja juz domy, tzn jakis tam nie ma ale ona nie pamięta .... Generalnie pomieszanie z poplątaniem :roll: Dowiedziałam się tylko tyle w skrócie, że są koty ale są tu i tam, w internecie ich nie ma - moge przyjchac w sobote pod M1 Kraków :)

Co do wiadomości PW to po wysłaniu zawiszają sie w folderze Do Wysłania i tam sobie siedzą, więc nie wiem czy mam ta funkcje aktywna.

To jak oni je wyadoptowują?
Tylko z "ręki do ręki" na niby bazarku?
Dziwne to wszystko. I smutne bo nigdy nie wiesz czy twój kot dobrze trafił. Ludzie cuda potrafią powiedzieć.

sylvviashila jako DT mogę tylko jedno doradzić. Jak ganiasz po ogłoszeniach, wydzwaniasz zasięgając tylko informacji, badasz... i ciągle odkładasz decyzję to każdy prawie kot (upatrzony) będzie poza zasięgiem twojej ręki. Nie ma kotów nie adopcyjnych. To tylko kwestia patrzenia sercem. O tej porze mało jest kocich dzieci. A każdy może przebierać w domkach "od ręki" jeśli już krąży w necie.Nie zastanawiaj się tylko bierz jak już trafisz na takowego.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt mar 06, 2015 14:25 Re: Sosnowiec. Małą czarną kotkę przygarnę.

Ask nie mam pojęcia jak tam odbywa sie adopcja, ale wiem że w paru miastach są takie akcje pod patronem znanych marek typu Ikea itp ... W tym przypadku patronem jest chyba sieć sklepów Zoologicznych Kakadu.

Ask wiem wiem o co Ci chodzi, ale wiesz tkwi problem? To nie to, że ja dzwonie i d*pe zawracam, wybrzydzam, zwlekam tylko jak już zadzwonię to konkretnie, a co sie okazuje? Kota już nie ma , ogłoszenie nieaktualne, albo ktoś już kitajca przygarnął przede mną :201429 No nic, na spokojnie - szukam dalej.

sylvviashila

Post » Pt mar 06, 2015 19:09 Re: Sosnowiec. Małą czarną kotkę przygarnę.

A może Kawusia?
Obrazek
Jeszcze nie ma 6 miesięcy
viewtopic.php?f=46&t=167371 W-wa
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt mar 06, 2015 19:17 Re: Sosnowiec. Małą czarną kotkę przygarnę.

zadzwoń do mnie jutro ok 12ej, być może będzie mały czarnuszek do adopcji, ale jeszcze nie jest to nic pewnego
mój nr 889 771 107
jestem z Katowic
na pw wyśle pytania , które ewentualnie Cię czekają :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt mar 06, 2015 19:59 Re: Sosnowiec. Małą czarną kotkę przygarnę.

Latte do kompletu. :D Ślicznie razem wyglądają.
ObrazekObrazekObrazek

Salem 11

Od: Czw paź 24, 2013 20:05

Post » Sob mar 07, 2015 17:41 Re: Sosnowiec. Małą czarną kotkę przygarnę.

Kotka Kawa jest śliczna, ale to Warszawa i nie moge po nia tak daleko dojechac :( aleee wizualnie ideał no i charakter jak czytałam w wątku też super :)

sylvviashila

Post » Sob mar 07, 2015 18:27 Re: Sosnowiec. Małą czarną kotkę przygarnę.

sylvviashila pisze:Kotka Kawa jest śliczna, ale to Warszawa i nie moge po nia tak daleko dojechac :( aleee wizualnie ideał no i charakter jak czytałam w wątku też super :)

Wiesz , że forumowe koty jeżdżą po całej Polsce :wink: Dla chcącego nic trudnego :)
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob mar 07, 2015 18:35 Re: Sosnowiec. Małą czarną kotkę przygarnę.

Jasne.Moje mieszkają głównie w Warszawie, ale są i w Krakowie, Gdańsku, Wrocławiu, Łodzi....A ja mieszkam na Podkarpaciu.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob mar 07, 2015 18:49 Re: Sosnowiec. Małą czarną kotkę przygarnę.

Tien również przyjechał do mnie z Wa-wy.
ObrazekObrazekObrazek

Salem 11

Od: Czw paź 24, 2013 20:05

[poprzednia][następna]