Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sylvviashila pisze:Przewertowałam wątek, ale nie wiem co mam myśleć bo dosyć młodych kocurek tam nie widziałam więc albo zle szukam albo .... sama nie wiem, ale przeleciałam prawie kazda strone hmmmm
sylvviashila pisze:Dzis dzwoniłam do Fundacji Zwierzęta Krakowa. Rozmawiałam najpierw z jedna panią, która mówiła że owszem maja małe koty - porozrzucane po domach tymczasowych, ale ona nie wie w sumie jakie to sa koty ale wie że małe też. Tych kotów nie ma ponoć w internecie bo Panie nie potrafią obsługiwać internetu, wrzucać zdjęć, ogłoszeń itp ... Podała mi nr do innej Pani, która też się nie ogłasza a sama ma też koty na DT - zapraszała do do M1 Kraków w Sobotę bo tam Panie z kotami przyjeżdżają. Mówiła, że na stronie FB te koty maja juz domy, tzn jakis tam nie ma ale ona nie pamięta .... Generalnie pomieszanie z poplątaniemDowiedziałam się tylko tyle w skrócie, że są koty ale są tu i tam, w internecie ich nie ma - moge przyjchac w sobote pod M1 Kraków
Co do wiadomości PW to po wysłaniu zawiszają sie w folderze Do Wysłania i tam sobie siedzą, więc nie wiem czy mam ta funkcje aktywna.
sylvviashila pisze:Kotka Kawa jest śliczna, ale to Warszawa i nie moge po nia tak daleko dojechacaleee wizualnie ideał no i charakter jak czytałam w wątku też super
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Google Adsense [Bot], januszek, Lifter i 33 gości