♥ Marcel i Tosia ♥ cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 21, 2015 10:28 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

No tak :) Uwielbiam robić zdjęcia Wiktorii i futrzakom,uwielbiam :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob lut 21, 2015 11:43 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Wow super!!! Bardzo gratuluję :D Należało się, bo to zdjęcie jest wyjątkowe i piękne :) Drukujesz zdjęcia czy nie? Bo to prosi się o ramkę taką większą 15x21 :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lut 21, 2015 12:20 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Klaudia,dzięki :) Nie drukuję zdjęć,ale bardzo bym chciała,już dawno mówiłam M. że marzą mi się zdjęcia Wiki i futrzaków w takich dużych ramkach,na ścianach :) On oczywiście kręci trochę głową,ale ja dopnę swego :D

Kochane,zrobiłam bazarek,link w podpisie,może coś Was zainteresuje? :)
Obrazek

aannee99

Post » Sob lut 21, 2015 12:39 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

aannee99 pisze:Klaudia,dzięki :) Nie drukuję zdjęć,ale bardzo bym chciała,już dawno mówiłam M. że marzą mi się zdjęcia Wiki i futrzaków w takich dużych ramkach,na ścianach :) On oczywiście kręci trochę głową,ale ja dopnę swego :D

Kochane,zrobiłam bazarek,link w podpisie,może coś Was zainteresuje? :)

widziałam, ale nic dla mnie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lut 21, 2015 12:40 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Rozumiem kochana,może coś kogoś zainteresuje,na to liczę. Niestety w inny sposób,nie jestem w stanie pomóc :(
Obrazek

aannee99

Post » Sob lut 21, 2015 12:49 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

aannee99 pisze:A więc... patrzę sobie na FB,a tu piękna niespodzianka.Dzisiaj były wyniki konkursu Walentynkowego organizowanego przez Schronisko u nas. Jury miało wybrać spośród 5 zdjęć,które uzyskają najwięcej polubień,jedno...którego właściciel ze swoim czworonożnym przyjacielem wygra profesjonalną sesję zdjęciową :) Okazało się jednak,że jury postanowiło..wyróżnić zdjęcie,na którym jest Wikusia z Marcelkiem :D <3

Aniu gratulacje!
Jury miało rację wyróżniając Twoje zdjęcie :wink: Wikusia to ładna dziewczynka, a Marcelek rozpuszcza niejedno serce :1luvu: Razem wyglądają na idealną parę przyjaciół!

Ja wywołuję zdjęcia... tzn jak się zbiorę do ich wybrania :| bo teraz mam ponad roczną przerwę i obawiam się, że wyjdzie mi zamówienie na 300zł 8O Zupełnie inaczej się patrzy na fotki, gdy ma się je w ręku. Jest ta magia :) Mam pamiątkowy album, w którym przechowuje najfajniejsze wspomnienia i pudełko dla pozostałych zdjęć, a teraz jak mam regał i będzie na czym postawić, to chyba i w ramki wpakować wypada :)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob lut 21, 2015 17:25 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Aia dziękuję :1luvu:

Mam trochę wywołanych zdjęć ale to nic w porównaniu do tego co mam zapisane w folderze na pulpicie. Fajnie byłoby te zdjęcia stopniowo wywoływać :)

Słuchajcie... Taki problemik z Tosią mam..
Otóż wczoraj było nasikane przy samej kuwecie i mokra była też ścianka kuwety,chodzi o kuwetę, którą dostawiłam Tosi,bo to ona z niej korzysta. Rano z kolei sprzątałam kuwetę i nabrudzone było w kuwecie tuż przy ściance, na ściance i poza kuwetą. Przed chwilą Tosia znów była w kuwecie,załatwiła się i taka sama sytuacja,trochę w kuwecie,ścianka kuwety upaprana i trochę poza kuwetą...

Czy możliwe, że robi tak przez to,że ma kaftanik?. Ta kuweta jest odkryta, specjalnie wysoka nie jest ale czy możliwe,że jednak jej tam trudniej wejść i tak dziwnie się załatwia?
Obrazek

aannee99

Post » Sob lut 21, 2015 17:34 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Możliwe :) Ciężko siusiać w kaftaniku :)
Drukuj Ani choć pojedyncze :) Komputer szlak trafi i wszystko przepadnie, poza tym tak jak pisze Aia to zupełnie inna bajka, zdjęcie w dłoni to zdjęcie a w kompie to plik cyfrowy :) Ja dziś robię listwę na zdjęcia - na razie małż wierci dziury w ścianie :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lut 21, 2015 20:48 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Aniu gratulacje wyróżnienia!! :) Komisji sie nie dziwi, bo zdjęcie prześliczne :1luvu: :piwa:

Co do siusiania, to chyba normalne, Tosi na pewno ciężko z kaftanikiem jeśli chodzi o kożystanie z kuwetki :ok:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Sob lut 21, 2015 20:55 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Aniu Meli zawsze siusia na scianki, czasem zdarzalo jej sie przestrzelic, dlatego mam tylko kryta kuwete... ale w Twojej sytuacji skoro specjalnie Tosia ma swoja zeby omijala brodzik, to nie wiem...
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob lut 21, 2015 21:21 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Hej Ania,
W zupełności normalne zachowanie, mało komfortowe te wdzianko...
Molina już kubraczek traktuje jak futro, bo już tyle razu musiała go nosić :( też namiętnie myła się po kubraczku :D uwielbiałam jak szurała szorstkim jęzorkiem po kubraczku :lol: a siusianie to normalne jak napisałam już wyżej. kiedyś miała mniejszą kuwetkę, myślałam że urosła, więc pobiegłam kupiłam większą. i znowu siusiała poza... zaraz po ściągnięciu kubraczka siuś leci normalnie :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob lut 21, 2015 21:27 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Tylko że teraz,to jest dziwna sprawa,po sterylce tak robi. Wcześniej tak jak pisałam, lubiła napisać czy załatwić się do brodzika,najczęściej jednak nasikać. Nie zdarzało się by brodziła w taki sposób jak teraz przed chwilą była w kuwecie, nasikane przy ściance w środku i plama obok kuwety... Czyli tak jakby chciała robić to w kuwecie, ale nie do końca?. Dopiero teraz tak zaczęła robić, przed sterylką tak nie było. Nie wiem co tam w Jej główce siedzi, naprawdę :)

Druga kuweta jest kryta, też stoi w łazience. Z niej korzysta Marcel :)

No nie mam pomysłu o co może chodzić czy to przez kaftanik czy powód jest inny... Przed chwilą wymyłam kuwetę jej i źwir świeży nasypałam,robiłam to w poniedziałek, więc może wystarczy to, że wymyłam kuwetę i żwir zmieniłam?.. Bo we wtorek i w środę ładnie do kuwety chodziła, piątek i dziś już zaczęła robić to co robi...

Ooo,Martuś teraz napisałaś :-D
Masz w tej kwestii doświadczenie z Molinką,więc jest nadzieja, że jak zdejmiemy kaftanik, to normalnie znów będzie z kuwety korzystała :ok:
Obrazek

aannee99

Post » Sob lut 21, 2015 21:30 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

Wszystko wróci do normy jak ściągniecie ubranie :D ale jaka radość będzie,zobaczysz jak wyskoczy z kaftanika, jak z procy :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob lut 21, 2015 22:59 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lut 21, 2015 23:18 Re: ♥♥♥ Luna,Marcel,Tosia ♥♥♥ cz. 4

jeszcze troszkę ,zdejmiesz kaftanik i powinno być ok :ok:
Obrazek