Moja Kinia :-) Chory Margot - proszę o pomoc!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 07, 2015 15:44 Zdjęcia Kini - nadeszły ;)

Doczekaliście się :) Oto moja Kinia:
Obrazek
Obrazek
No czego chcesz?
Obrazek

I jeszcze tytułowy Faguś :D
Obrazek

Teraz wychodzę, jeszcze dzisiaj dam więcej.
Ostatnio edytowano Śro sty 07, 2015 15:58 przez Faguś, łącznie edytowano 1 raz
♥Kinia♥Margot♥nimfa_Faguś♥2_bezimienne_falki(zielona i jasnoniebieska)♥pies_Amona♥kanarki_Loluś_i_bezimienny♥
nimfa_perłowa_Jewel[']
chomik_angora_Filutek[']
nimfa_Wacuś[']

Faguś

Od: Śro lis 26, 2014 10:50

Post » Śro sty 07, 2015 15:46 Re: Bezimienna kotka

Noseczek rózowy :1luvu: :1luvu:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro sty 07, 2015 15:50 Re: Bezimienna kotka

Zdjęcia są zdecydowanie za duże,trzeba je pozmniejszać :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro sty 07, 2015 15:51 Re: Bezimienna kotka

Towarzystwo świetne :ok: :ok: :ok:
ale papuga :ryk: pierwsza klasa :D komu skradła klucz do serca :ryk: :?: :!: :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro sty 07, 2015 16:01 Re: Bezimienna kotka

Już zmniejszyłam. Klucz do serca - drugiej papudze - Jewel :D
Obrazek
Nosek ma 2 kolorowy - pół na pół :wink:
Jeszcze Amona:
Obrazek
Uratuj mnie, plisss... :lol:
Obrazek
I chomik:
Obrazek
♥Kinia♥Margot♥nimfa_Faguś♥2_bezimienne_falki(zielona i jasnoniebieska)♥pies_Amona♥kanarki_Loluś_i_bezimienny♥
nimfa_perłowa_Jewel[']
chomik_angora_Filutek[']
nimfa_Wacuś[']

Faguś

Post » Śro sty 07, 2015 16:16 Re: Bezimienna kotka

ale załoga fajna :D
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro sty 07, 2015 16:28 Re: Bezimienna kotka

Wow! A co to za drużyna taka ciekawa :) Witamy się, bardzo tu u Was fajnie :) Wszyscy cudowni :1luvu: :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro sty 07, 2015 16:50 Re: Bezimienna kotka

Faguś pisze:Lekko odświeżam wątek - z powodu dzisiejszej nocy. Kinia szalała jak diabeł(połamała krzak na oknie), a ja spałam z psem - a raczej gdzieś koło 2-3 trzęsłam się pod kołdrą jak galaretka z golonki. Pies zaczął warczeć - po korytarzu EWIDENTNIE ktoś(lub coś?) chodził, słychać było kroki. Tylko że rodzice spali, kot się bawił, a ja odróżniałam w tym hałasie ludzkie kroki - z 3 kroki i cisza. I tak co jakieś 5 minut. W końcu zauważyłam jakiś... cień?(jakby czarną smugę, coś na kształt człowieka 8O), Kinia zaczęła się stroszyć i fukać. A ja się darłam jak nie wiem, że aż u sąsiadów się zapaliło światło :o Później jeszcze papugi zaczęły coś gadać po swojemu, już się nie bałam bo rozróżniam ich głosy. Nie spałam do rana, poszłam do innego pokoju, kotek wtulił się we mnie i mruczał. Pierwszy raz od przygarnięcia :D Ech...
PS. Wiem, że mnie wyśmiejecie, możecie wierzyć albo nie... Ale to na pewno nie są bajki małej dziewczynki, której się coś przyśniło - mam prawie 13 lat. Tylko ciekawe jak Wy byście się zachowali. Oczywiście nie myślcie, że jestem obrażona o nic, piszę na wszelki wypadek :) Z tym, że najpierw w lipcu umarł Dziadek, a w październiku Babcia - obaj w 2013. :cry: Często chodzę na cmentarz z mamą, kilka dni temu chodził ksiądz po kolędzie, więc nie wiem co się przyczepiło.

Hej!
Czytałam cały Twój wątek i naprawdę jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy na temat kotów, zwierząt i Twojej inteligencji i aż trudno uwierzyć, że masz 12 lat! :)
W to co piszesz wyżej wierz mi - wierzę w 100% :)
Twoja mamę pozdrów - wnioskuję, że jest nauczycielką? Pięknie Cię wychowała! Taka dobra i pełna zrozumienia jesteś dla zwierząt i jesteś też wrażliwa na sztukę - pianino :)
Brawo, też chciałabym mieć taką córkę kiedyś :)
A w domku pewnie masz zwierzęcy meksyk ;) Ale też wesoło jak nigdzie indziej :) Pomijając duchola. Najgorsze to szukać go, wypatrywać, wierzyć, bo on czerpie z tego energię, a jak się nie zwraca na niego uwagi to odchodzi - podobno ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro sty 07, 2015 19:41 Re: Bezimienna kotka

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro sty 07, 2015 20:54 Re: Bezimienna kotka

Dziękuję ;) Przez moje zwierzaki ludzie czasami patrzą na mnie trochę dziwnie(w dodatku mieszkam w bloku :D), no ale jak tu nie powiedzieć o tym, że kot - najnowszy nabytek :)- robi idealnie proste fikołki? :lol: Jeszcze jest kanarek - zwykły, żółty Tweety z bajki - koci obiekt westchnień :P (tak, papugi wygryzły ścianę, nie ja :))
Obrazek
Były rybki [']
Obrazek
I inne chomiki - 1 angora i 3 roborowskie(najpierw 1, potem parka, był maluszek ale niestety...) ['] Czemu chomiki żyją tylko 3 lata? :(
Angora [']
Obrazek
Obrazek
Roborki [']
Obrazek

No i oczywiście mój kochany ś.p Kleksik(pitbull) i ś.p. Kinia I - zdjęcia są na starym dysku, który przepadł :( Może się da odzyskać, ale na pewno nie wszystkie, więc zamieszczę to, co się da.
I jeszcze: roborki kupowałam w sklepie Auchan za Cz-wą, a na "pogrzebie" jednego z nich na drzewie usiadło stadko białych gołębi, które po pochowaniu mojej kochanej Kuleczki odleciały w siną dal... Ostatnio przejeżdżałam obok Auchana(autostradą) i na trawnikach między drogami wyjazdowymi również pasło się kilka, kilkanaście takich samych gołębi :cry:
nimfa_perłowa_Jewel[']
chomik_angora_Filutek[']
nimfa_Wacuś[']

Faguś

Post » Czw sty 08, 2015 20:04 Re: Bezimienna kotka

Piękna ta opowieść o gołębiach

MaryLux

Post » Sob sty 10, 2015 19:15 Re: Bezimienna kotka

Kinia dostala rujki :? W półleżeniu odchyla ogon i tyłek wystawia 8O I caly czas tak pomrukuje. Martwie się ze jej jeszcze nie wysterylizowalam, nie myslalam ze to juz czas :(
nimfa_perłowa_Jewel[']
chomik_angora_Filutek[']
nimfa_Wacuś[']

Faguś

Post » Sob sty 10, 2015 19:46 Re: Bezimienna kotka

Przepiękne masz to stadko!! <#

A w jakim wieku jest Kinia ? To teraz czas na sterylkę :)
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Sob sty 10, 2015 19:47 Re: Bezimienna kotka

Obrazek

MaryLux

Post » Sob sty 10, 2015 19:50 Re: Bezimienna kotka

No to szybciutko ją umawiaj. Jak tylko skończy rujkę, ciachaj!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]