I głaski dla kotecków. A ja bym poprosiła o jakieś fotki KOKO plissssss

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Cześć Kochani![]()
![]()
Filipek już bryka po mieszkaniu![]()
Aż zdziwiona jestem jak szybko i dobrze poszło mi dokocenieKociarnia nie pchykała, nie syczała, nie było łapoczynów. Nic z tych rzeczy
![]()
Na początku była ciągła obserwacja maluszka czyli gdzie niunio tam reszta. Ja to parskałam śmiechem jak widziałam cztery pary oczek wpatrzone jak brzdąc siedzi w kuwecie![]()
![]()
![]()
Filipek jak tylko któryś z kotecków do niego podchodził to od razu mruczałsłodki z niego niunio
![]()
Natomiast dzisiaj wyjątkowo wykazał się GumiśTen kot ma albo trotyl w dupce albo kocie adhd.
Rano zbił talerz w kuchni. Biegał, skakał i tak skoczył że talerze pospadały ze stołu![]()
W ciągu dnia strasznie go nosiło i biegał jak oszalały po mieszkaniu. A przed paroma chwilami tak skoczył ze stołu że wpadł prosto w miseczki z chrupkami. I chrupki miałam porozrzucane po całej podłodze w kuchni. On jak coś nie spoci to żyć nie możei za to go kocham
A te jego minki, tak jakby cały czas myślał co by tu zmalować
No a wczoraj nalał na kocno ale to ja jestem pewna że to wina koca, sam sie o to prosił
rudy kociak pisze:Aga chyba u ciebie będzie już taka tradycja nowy wątek-nowy kotno a teraz daję dyla,bo za to krakanie Aga mnie pogoni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Silverblue i 33 gości