Hahaha, dzięki Ciocia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotelsonciorny pisze:Tosieńka wygląda na niektórych zdjęciach jak mój Pafnucy, na serio. Jeszcze ta biała muszka pod bródką, śliczną masz koteczkę
ab. pisze:Śliczne miseczki, a Antonina jak zawsze przebija wszystko inne.
vanesia1 pisze:kotelsonciorny pisze:Tosieńka wygląda na niektórych zdjęciach jak mój Pafnucy, na serio. Jeszcze ta biała muszka pod bródką, śliczną masz koteczkę
Bardzo dziękujemy![]()
Może to jakaś daleka krewna czy cuś? A chcarakterek Pafnucy ma też Tosiowy?
vanesia1 pisze:Skąd nas tak dobrze znasz, Ciocia?
Ano nie da się ukryć, że Antonek jest specyficzny i wymaga tony cierpliwościDzisiaj znowu rzewnie wyła "ałaaaał" od 5:00 bo tak
bo akurat się kotu nudziło i nkomu nic do tego. Z rozpaczy postanowiła zrzucić z pólek cały mój dobytek a kiedy wszystko pochowałam, wyła że nic już nie zostało. Potem drapała w drzwi do rodziców, więc jej otorzyłam. Następnie weszła na stół, usiadła i wyła ponownie
![]()
Pytałam mamy jak myśli, czemu Antonek jest taki niedobry, to powiedziała, że za bardzo sobie rozpieściłam dziecko
ab. pisze:Moje nie wyły, tylko od 5 rano kręciły kuleczką w tunelu.
MamaMeli pisze:ab. pisze:Moje nie wyły, tylko od 5 rano kręciły kuleczką w tunelu.
Moje na ogół jak mają poranne adhd to zajmują się sobą albo zabawkami, dziś nad ranem Melinda urządzała sobie sesję zumby po całym łóżku, skakała mi po głowie i po wszystkim innym
Aniuś, nie przeginasz, to jest właśnie cudowne![]()
![]()
widać jaki to szczęśliwy, zadbany kotek, jak nasłuchujesz każdego jej kichnięcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości