Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:20 zł za kg, to nie tak mało, są fajniejsze karmy, a do tego tańsze, rozejrzyj się, polecam Zooplus
aannee99 pisze:Ja też kiedyś nie wiedziałam co i jak, serio. Gdy poszliśmy na pierwszą wizytę z naszą psicą do wetki, to zaleciła podawanie karmy Eukanuba Puppy, co zrobiłam?. Oczywiście kupiłam worek tej karmy od razu u wetki...Psica ją jadła chętnie, ale karma jednak była droga. Zarejestrowałam się na forum poświęconym ONkom i zaczęłam chłonąć wiedzę. Tam dowiedziałam się o tym dlaczego karma typu Eukanuba jest polecana przez wetów ( wetka w gabinecie miała tylko karmy marki Eukanuba ), no i dowiedziałam się o innych karmach, lepszych znacznie składem i cenowo znacznie tańszych
Co najlepsze, to.. gdy jesteśmy u wetki czasem z psicą i pyta jaką karmą obecnie karmię Lunę, to gdy powiem, że to Josera lub Brit, to.. wetka tych karm w ogóle nie zna, nie ma o nich zielonego pojęcia
Szkraba pisze:A no teraz to dzekuje za info konkretne. Widzialam te. Test of Wild zielona jakos 25 za kg. Dziekuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd, pibon i 28 gości