Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Byłam w "mieście" na zakupach bo musiałam wykupić Kai leki. Do apteki, która jest niedaleko przestałam chodzić bo tam to tylko suplementy są dostępne, a to co na receptę to- "będzie na jutro". Przy okazji weszłam do Rossmana i kupiłam rybne feliksy kotom na spróbowanie, zamiast tej jagnięciny. I uffff, takie pyszne, ze miski wylizane do czysta.
mir.ka pisze:Byłam w "mieście" na zakupach bo musiałam wykupić Kai leki. Do apteki, która jest niedaleko przestałam chodzić bo tam to tylko suplementy są dostępne, a to co na receptę to- "będzie na jutro". Przy okazji weszłam do Rossmana i kupiłam rybne feliksy kotom na spróbowanie, zamiast tej jagnięciny. I uffff, takie pyszne, ze miski wylizane do czysta.
Apocalipto pisze:Śliczne kotki, jednak i tak Rudzia z jęzorkiem jest najsłodsza.![]()
![]()
Spilett pisze:Skandalicznie późno się melduję. Ale podziwiam nowy podpis
Dorota Wojciechowska pisze:mir.ka pisze:Byłam w "mieście" na zakupach bo musiałam wykupić Kai leki. Do apteki, która jest niedaleko przestałam chodzić bo tam to tylko suplementy są dostępne, a to co na receptę to- "będzie na jutro". Przy okazji weszłam do Rossmana i kupiłam rybne feliksy kotom na spróbowanie, zamiast tej jagnięciny. I uffff, takie pyszne, ze miski wylizane do czysta.
he he smaczne do czasu. moje sa na rybnych bo tylko te jadaja i teraz nawet tunczyk miamor jest beee. ale jest sposob na to............. niedobra ciocia nie daje mokrego i za 2 dni znowu jezt cacy
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, Silverblue, Talka i 36 gości