Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - Mruczek w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 24, 2014 19:40 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

Skandalicznie późno się melduję. Ale podziwiam nowy podpis :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw lip 24, 2014 20:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

Hej :1luvu:

Ile super fotek do oglądania, to lubię :D

mir.ka pisze:Obrazek

Wyglądają jakby się trzymały za łapki :1luvu:
Piękne ma Elenka te swoje skarpeteczki a Tofiś ten marchewkowy nosek :1luvu:
Cuda :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mir.ka pisze:Elenka :1luvu:
Obrazek

No wreszcie dużo Elenki :1luvu:
Jest piękna, kocham buraski :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mir.ka pisze:i Rudzia z jęzorkiem :1luvu:
Obrazek

To właśnie znaczy słodko spać :D
Ten języczek jest boski po prostu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pozdrawiamy i miziamy całą gromadkę :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw lip 24, 2014 20:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

mir.ka pisze:Byłam w "mieście" na zakupach bo musiałam wykupić Kai leki. Do apteki, która jest niedaleko przestałam chodzić bo tam to tylko suplementy są dostępne, a to co na receptę to- "będzie na jutro" :evil: . Przy okazji weszłam do Rossmana i kupiłam rybne feliksy kotom na spróbowanie, zamiast tej jagnięciny. I uffff, takie pyszne, ze miski wylizane do czysta. :D

he he smaczne do czasu. moje sa na rybnych bo tylko te jadaja i teraz nawet tunczyk miamor jest beee. ale jest sposob na to............. niedobra ciocia nie daje mokrego i za 2 dni znowu jezt cacy :-)
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lip 24, 2014 23:09 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

Obrazek

Obrazek

Nie mogę napatrzeć się na koty rozkładające się na stole :ryk:
Elenka ma śliczne futerko, te wyraźne prążki i skarpeteczki :1luvu:
A Tofik to wiadomo :love:
mir.ka pisze:Byłam w "mieście" na zakupach bo musiałam wykupić Kai leki. Do apteki, która jest niedaleko przestałam chodzić bo tam to tylko suplementy są dostępne, a to co na receptę to- "będzie na jutro" :evil: . Przy okazji weszłam do Rossmana i kupiłam rybne feliksy kotom na spróbowanie, zamiast tej jagnięciny. I uffff, takie pyszne, ze miski wylizane do czysta. :D

Jak to cieszy jak uda im się dogodzić :) :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt lip 25, 2014 10:13 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

Dzień dobry :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt lip 25, 2014 15:18 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt lip 25, 2014 19:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

:201461 :201461 :201461
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt lip 25, 2014 21:26 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

Przybiegliśmy na nowy wątek bardzo zdyszani, ale jesteśmy i witamy Rudziaczki, Burasie i Psinki :1luvu:
Trzymamy kciuki za zdróweczko Kai :ok:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt lip 25, 2014 21:57 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

A ja byłam dzisiaj w urzędzie i spotkałam........twojego Tofika 8O 8O 8O .
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lip 26, 2014 9:55 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

Apocalipto pisze:Śliczne kotki, jednak i tak Rudzia z jęzorkiem jest najsłodsza. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bo to taki pół persik? :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lip 26, 2014 9:57 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

Spilett pisze:Skandalicznie późno się melduję. Ale podziwiam nowy podpis :1luvu:

Witamy Perełkowo :1luvu: :201461

zdolna mamcia :wink:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob lip 26, 2014 10:00 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

Rilla07 pisze:Hej :1luvu:

Ile super fotek do oglądania, to lubię :D

Wyglądają jakby się trzymały za łapki :1luvu:
Piękne ma Elenka te swoje skarpeteczki a Tofiś ten marchewkowy nosek :1luvu:
Cuda :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bo one się trzymały za łapki :mrgreen: , a raczej Elenka trzymała Tofika i jeszcze go od czasu do czasu lizała po łepku :lol: , a on jej łaskawie pozwalał :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lip 26, 2014 10:02 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 -Kaja ma raka

Dorota Wojciechowska pisze:

he he smaczne do czasu. moje sa na rybnych bo tylko te jadaja i teraz nawet tunczyk miamor jest beee. ale jest sposob na to............. niedobra ciocia nie daje mokrego i za 2 dni znowu jezt cacy :-)

a to niedobra Ciocia :evil: , chyba trzeba u niej kontrolę zrobić czy koteczkom krzywda sie nie dzieje :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]