Sliczne zdjecia! Domki Wam Duza ekstra kupila

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ja właśnie przy pierwszym ciapucinku. Próbuję się zmobilizować do roboty. Cięęężko mi to idzie! Muszę zrobić parę rzeczy za które mi się nie chce zabierać
AgaS1987 pisze:Witajcie Dziewczynki! Na poprzedni watek sie nie zalapalamAle tutaj musze juz byc
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sliczne zdjecia! Domki Wam Duza ekstra kupila![]()
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Witajcie Dziewczynki! Na poprzedni watek sie nie zalapalamAle tutaj musze juz byc
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Strasznie nas zaniedbujesz ostatnio - nie zaglądasz ani nie piszeszMyślałyśmy że już nas nie lubisz
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Witajcie Dziewczynki! Na poprzedni watek sie nie zalapalamAle tutaj musze juz byc
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Strasznie nas zaniedbujesz ostatnio - nie zaglądasz ani nie piszeszMyślałyśmy że już nas nie lubisz
Zagladalam na poprzedni watek ale cos sie wstydzilam odezwacNo i malo tez jestem na forum ostatnio
Ale zawsze bede Was Lubic! Takich koteczkow nie da sie nie lubic! Trzeba Je tylko kochac!![]()
![]()
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Witajcie Dziewczynki! Na poprzedni watek sie nie zalapalamAle tutaj musze juz byc
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zagladalam na poprzedni watek ale cos sie wstydzilam odezwacNo i malo tez jestem na forum ostatnio
Ale zawsze bede Was Lubic! Takich koteczkow nie da sie nie lubic! Trzeba Je tylko kochac!![]()
![]()
Ależ nie ma się czego wstydzić tu sami swoi.
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Witajcie Dziewczynki! Na poprzedni watek sie nie zalapalamAle tutaj musze juz byc
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ależ nie ma się czego wstydzić tu sami swoi.
No wlasnie! dlatego teraz sie poprawie
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 36 gości