Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 03, 2014 18:48 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Chodźmy teraz na kawkę. Opadam z sił , muszę sobie zafundować kopa. Obok mnie jabłecznik i ciemne bakaliowe ciasto, potrzebuję jeszcze cafe grande :D Ale się nażrę :ok:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Pon mar 03, 2014 18:49 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Lamaaaar :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A kiedy będą jakieś foty? :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon mar 03, 2014 18:50 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Obok mnie brownie bezglutenowe - przepychota! :mrgreen: :1luvu:
No to kawkujmy!
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pon mar 03, 2014 18:51 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Kasieńko, foty będą jak się nażrę :ryk:
Teraz chwila dla mnie. Buntuję się przeciwko niewolnictwu. Niech się dzieje co chce :ryk:

Właśnie Ania a jak na tym bezglutenie-kawa z mlekiem normalna przejdzie?
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Pon mar 03, 2014 18:54 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Blodka pisze:Kasieńko, foty będą jak się nażrę :ryk:
Teraz chwila dla mnie. Buntuję się przeciwko niewolnictwu. Niech się dzieje co chce :ryk:

Właśnie Ania a jak na tym bezglutenie-kawa z mlekiem normalna przejdzie?

Kawka z mlekiem spokojnie, ale ciasta czy inne słodkie rzeczy muszę mieć swoje. Jogurty tylko naturalne, owoce i warzywa wszystkie. Nie mogę owsianek, muesli, płatków i takich tam. największy ból jest jak w sklepie trzeba zapłacić za mały, napompowany bochenek chleba 10 zł :evil: Dziś w Galerii Krakowskiej kupiłam kilka rzeczy: chleb, paczkę ciastek i mąkę i zapłaciłam niecałe 40 zł :/
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pon mar 03, 2014 18:55 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Blodka pisze:Carmenku, Lampucery to są baby-żule bardzo przy tym brzydkie i pyskliwe.
Tak mi Duża teraz wytłumacznąła i prosiła bym Tobie przekazał ową translację.
Lamar Tłumacz Przysięgły.

Lamarku, to nie używaj więcej tego słowa, skoro jest takie brzydkie
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon mar 03, 2014 18:56 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Chyba też sobie kawkę zrobię, ze śmietanką... :)

Też próbowałam się buntować wiele razy... bez skutecznie :mrgreen:
Kocury ostro bronią swej dyktatury :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon mar 03, 2014 19:02 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Spilett pisze:Hehe, nade mną mieszka taka straż osiedlowa, co nie wrócę do mieszkania to ona w oknie :D

Też taką miałam lata całe na parterze. Świetnie wiedziała, kiedy np. korzystam z kibla (choć widziała, że wyszłam do pracy, a powrotu nie odnotowała), wiedziała, kto z kim i dlaczego - nie wiedziała tylko jednego: co się dzieje w zeszytach jej młodszej córki (o zeszytach starszej nie było nic do wiedzenia - pustawe były). Na szczęście starsza córka się wyprowadziła i wzięła ją ze sobą.

MaryLux

Post » Pon mar 03, 2014 19:10 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Inecko ale to nie słowo jest brzydkie tylko te baby.
Ale skoro mówiszto nie będę go używał bo jeszcze pomyślisz że jestem niekulturalny.
Lamar Kurturarny.

Ja też miałam taką nietoperzycę na starym mieszkaniu. Gdy przyjechaliśmy pod dom samochodem na warszawskich rejestracjach, bo jeszcze nie przerejestrowaliśmy na katowickie, to wezwała policję że auto kradzione stoi pod domem :ok:
Miałybyście mnie wtedy widzieć, jak ja wrzeszczałam na nią na klatce :D A Policjant zszedł do niej i dał jej mandat za bezpodstawne wezwanie hahahahah :ryk:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Pon mar 03, 2014 19:11 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Blodka pisze:Inecko ale to nie słowo jest brzydkie tylko te baby.
Ale skoro mówiszto nie będę go używał bo jeszcze pomyślisz że jestem niekulturalny.
Lamar Kurturarny.

Ja też miałam taką nietoperzycę na starym mieszkaniu. Gdy przyjechaliśmy pod dom samochodem na warszawskich rejestracjach, bo jeszcze nie przerejestrowaliśmy na katowickie, to wezwała policję że auto kradzione stoi pod domem :ok:
Miałybyście mnie wtedy widzieć, jak ja wrzeszczałam na nią na klatce :D A Policjant zszedł do niej i dał jej mandat za bezpodstawne wezwanie hahahahah :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: dobrze by zrobił dosalając jej jeszcze co nieco za pomówienie.

MaryLux

Post » Pon mar 03, 2014 19:14 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Za pomówienie to ja się z nią osobiście rozliczyłam:D
"Niechcący" zalałam jej świeżo wymalowane mieszkanie.
Woda jakoś mi tak z węża od pralki się wylała na podłogę...No co.... :pig: :surprise:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Pon mar 03, 2014 19:24 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Blodka pisze:Za pomówienie to ja się z nią osobiście rozliczyłam:D
"Niechcący" zalałam jej świeżo wymalowane mieszkanie.
Woda jakoś mi tak z węża od pralki się wylała na podłogę...No co.... :pig: :surprise:

:ryk: :ryk: :ryk:
a nie rzucała się o odszkodowanie za straty?

MaryLux

Post » Pon mar 03, 2014 21:26 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Blodka pisze:Inecko ale to nie słowo jest brzydkie tylko te baby.
Lamar Kurturarny.

Brawa dla pana policjanta :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon mar 03, 2014 23:08 Re: Chwała niech będzie Lamarowi/Przygody Koziego Cyca c.d.

Siknę po sąsiedzku na piątej stronie :oops:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

[poprzednia][następna]