Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blodka pisze:Kasieńko, foty będą jak się nażrę![]()
Teraz chwila dla mnie. Buntuję się przeciwko niewolnictwu. Niech się dzieje co chce
Właśnie Ania a jak na tym bezglutenie-kawa z mlekiem normalna przejdzie?
Blodka pisze:Carmenku, Lampucery to są baby-żule bardzo przy tym brzydkie i pyskliwe.
Tak mi Duża teraz wytłumacznąła i prosiła bym Tobie przekazał ową translację.
Lamar Tłumacz Przysięgły.
Spilett pisze:Hehe, nade mną mieszka taka straż osiedlowa, co nie wrócę do mieszkania to ona w oknie
Blodka pisze:Inecko ale to nie słowo jest brzydkie tylko te baby.
Ale skoro mówiszto nie będę go używał bo jeszcze pomyślisz że jestem niekulturalny.
Lamar Kurturarny.
Ja też miałam taką nietoperzycę na starym mieszkaniu. Gdy przyjechaliśmy pod dom samochodem na warszawskich rejestracjach, bo jeszcze nie przerejestrowaliśmy na katowickie, to wezwała policję że auto kradzione stoi pod domem![]()
Miałybyście mnie wtedy widzieć, jak ja wrzeszczałam na nią na klatceA Policjant zszedł do niej i dał jej mandat za bezpodstawne wezwanie hahahahah
Blodka pisze:Za pomówienie to ja się z nią osobiście rozliczyłam:D
"Niechcący" zalałam jej świeżo wymalowane mieszkanie.
Woda jakoś mi tak z węża od pralki się wylała na podłogę...No co....![]()
Blodka pisze:Inecko ale to nie słowo jest brzydkie tylko te baby.
Ale skoro mówiszto nie będę go używał bo jeszcze pomyślisz że jestem niekulturalny.
Lamar Kurturarny.
Ja też miałam taką nietoperzycę na starym mieszkaniu. Gdy przyjechaliśmy pod dom samochodem na warszawskich rejestracjach, bo jeszcze nie przerejestrowaliśmy na katowickie, to wezwała policję że auto kradzione stoi pod domem![]()
Miałybyście mnie wtedy widzieć, jak ja wrzeszczałam na nią na klatceA Policjant zszedł do niej i dał jej mandat za bezpodstawne wezwanie hahahahah
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości