Ty wiesz że ma być coraz cieplej. Żeby już ta wiosna przyszła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Moje na balkonie trochę futra powietrzyły a teraz towarzystwo śpi.
Ty wiesz że ma być coraz cieplej. Żeby już ta wiosna przyszła
anulka111 pisze:Bylam 5h w dzungli- u nas w3iosna,slonko mocno przygrzewa, pczkow coraz wiecej-bylam dzielna i przycielam 10 lraczorowGroll mniam mniam byl
anulka111 pisze:Karczek byl,ale nie chcialam,ja kielbaske zjadlam, Gapa karczek,boczek i kielbaske......ziemniaki tez byly![]()
![]()
,pogoda cudna i nawet sporo zrobilam i zalozylam nowa gaze w miejsce zniszczone3j przy wlamaniu do budki -oni te gaze zrywaja-widze ,ze w budce nic nie ma i daja sobie spokoj z wylamywaniem drzwi,czy wybijaniem szyb.......pokrycia na fotele juz dalismy na dzialke-fajnie sie siedzialo.
anulka111 pisze:Tak brat robil grilla i palil galazki i liscie,a ja cielam galazki krzaczorom,bo w zeszlym roku mialy 2m przyrosty-dzungla jest wilgotna w 1/3,wiec wszystko rosnie jak szalone w sezonie-widac,ze przyroda sie budzi-startuje coraz wiecej roslin-chcialabym zanim sie rozkreca chwasty poplewic troche....ciesze sie ,mze dzien coraz dluzszy i mozna juz cos zrobic ,bo nie jest chlodno-dzis nbawet mocno slonko przygrzewalo![]()
![]()
anulka111 pisze:Zgadza sie grill oszczedzony,ale sporo zjadlam3 ziemniaki i kielbaske
![]()
Pogoda idealna,jesli jutro tez tak fajnie bedzie to ciut poplewie
agusialublin pisze:
![]()
![]()
![]()
aż się obśliniłam na samą myśl o tych kiełbaskach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 67 gości