color1 pisze:Anna61 pisze: a jedzonko sporo kosztuje, bo bele czego on nie może jeść, tylko kitten(2 tacki dziennie potrzebuję) i mięsko(wołowinka zrazówka i filety z drobiu) to to jest koszmarnie drogie.
pw
PW
Moderator: Estraven
color1 pisze:Anna61 pisze: a jedzonko sporo kosztuje, bo bele czego on nie może jeść, tylko kitten(2 tacki dziennie potrzebuję) i mięsko(wołowinka zrazówka i filety z drobiu) to to jest koszmarnie drogie.
pw

Miraclle pisze:Lusia to kotka o pięknej urodzie ehhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdrówka kochanie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haw5 pisze:PW

Anna61 pisze:Lusia to kotka 15 letnia, urodziła się dokładnie 21 lipca 1999 roku w moim byłym zakładzie pracy (teraz wywalili bo nie potrzebuję ludzi chorych z II grupą inw, a ludzi do tyrania i nie chorowania, a ja pochorowałam się strasznie, że ledwo przeżyłamgdy łapałam te kotki rok temu viewtopic.php?f=13&t=150048&hilit=na+%C5%9Bniegu)
Ta jedna kotka była tej urody, ale była wtedy najbrzydsza jak to pracownicy określali, taki szczurek, pozostało rodzeństwo było czarne i białoczarne, matka była białoczarna i musiała mieć dwóch adoratorów.![]()
pod moją nieobecność w pracy(pracowałam na 1/2etatu) kotkę szefowa kazała wywieźć w pola.![]()
Do zakładu chodziłam codziennie i zanosiłam kotce jedzenie, wymieniałam kuwetkę, a kocicę miałam wysterylizować, ale ludziom przeszkadzało, że kotka śpi na siedzeniach na sali produkcyjnej.
Jestem szczęśliwa, że nie muszę już tam pracować, choć jest ciężko utrzymać siebie i koty z renty, ale cóż, ot, samo życie.
wiele nie będzie, bo czekają nas sterylki a co za tym idzie koszty dojazdów, żwirku, jedzenia... ale na parę puszeczek powinno być 

Myszolandia pisze:Baś,pozwól,ze dopnę się do tego co napisałaś ?![]()
Napisałaś wszystko co ja chciałam i myślałam
Za Jasinka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Miraclle pisze:Dzień dobry kotecki i ich Duża![]()
![]()
![]()
![]()
Futerka grzeczne z samego rana ?
Nie psocą ?
Ładnie jedzą ?
![]()
![]()
![]()

Miraclle pisze:Biedactwo![]()
Aniu testowałaś inne marki gastro czy zawsze RC ?
Patrzyłam na dział pokarmowy i znalazłam jeszcze takie
http://zooart.com.pl/product-pol-4230-H ... uszka.html
http://zooart.com.pl/product-pol-7334-P ... uszka.html

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 13 gości