MB&Ofelia pisze:Nasza Duża czasami zrobi coś pożyteczmnego w domciu. Teraz się z nami pobawiała sznureczkiem, piórkiem i myś-myś-myś
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
Moja nic pożytecznego w domu nie robi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Nasza Duża czasami zrobi coś pożyteczmnego w domciu. Teraz się z nami pobawiała sznureczkiem, piórkiem i myś-myś-myś
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Nasza Duża czasami zrobi coś pożyteczmnego w domciu. Teraz się z nami pobawiała sznureczkiem, piórkiem i myś-myś-myś
Moja nic pożytecznego w domu nie robi![]()
MB&Ofelia pisze:Nie robi niż pożyteczmnego? Amciu nie daje? Nie bawi sznureczkami i mysiami? Nie mizia? Nie szykuje miąciutkiego posłanka?
Ineczko, to my tuptamy cię ratunkować! Przecież to przęstępsto i zaniedbowywanie kotka!
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen okropecznie-oburzone
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Nasza Duża czasami zrobi coś pożyteczmnego w domciu. Teraz się z nami pobawiała sznureczkiem, piórkiem i myś-myś-myś
Moja nic pożytecznego w domu nie robi![]()
Moja też, chociaż dzisiaj przed wyjściem do pracy biegała z witką, otwierała i zamykała balkon pod moją komendę. A wczoraj wieczorem pojechała dać jeść Pysi, wyczyścić jej kuwetę i się z nią pobawić. Czasami jest z niej pożytek![]()
Haker
MB&Ofelia pisze:Miau? Ineczko, znowuż jezdeś smutniasta? Pysio do góry.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Naszą Dużą to my obudziłyśmy, coby wstała i nam dała śniodanko i kuwetku posprzątnęła. A ona marudzi, że jej się pusiać chce. To niech robi to co my i się zdrzymnie zamiazd stukać w komputrze.
MB&Ofelia pisze:Czeba tej żartownisi nasiusiać do kapci! To se przestanie jajo robiać!
Książniczka Ofelja stanowcza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości