Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Ja chyba też muszę ją poprosić coby mi jakiś zrobiła na 13.5 wątku.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ja chyba też muszę ją poprosić coby mi jakiś zrobiła na 13.5 wątku.
poproś, poproś![]()
tylko już teraz , żeby ci zdążyła zrobić
MB&Ofelia pisze:Zuzieńka i Poleńka. Zwolnijcie troszku bo my nie wyrobiamy na zakrętach. A jeszcze nasza Duża albo chora albo gania z jakimiś ogłoszeniami i się jeszcze nie popaczymy a u was już nowy wąteczek![]()
![]()
.
A dzisiaj nasza Duża też łaziła, zmoknęła i ciekawe czy się znowuż nie zachorutkuje. Jak będzie kaszlać to niech się sama leczy, my jej już nie będziemy wygrzewać, bo gupia.
Lizamy was po uszkach
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
kuba.kaczor13 pisze::oops:![]()
![]()
dopiero na piątą stronę trafiłem. Byłem się spotkać ze znajomymi ,których zaniedbuję odkąd mam koty![]()
ps.a moje zdjęcia na banerek doszły na e mail ?
![]()
dopiero na piątą stronę trafiłem. Byłem się spotkać ze znajomymi ,których zaniedbuję odkąd mam koty![]()
Spilett pisze:kuba.kaczor13 pisze::oops:![]()
![]()
TEŻ JESTEM DOPIERO NA 5 STRONIE! Masakra jak Wy lecicie... Ale jestem
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 175 gości