Cynamonowo-Waniliowy świat... nowe fotki str 94 ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 29, 2013 18:02 Re: Wanilia i Cynamon - po wstępnej rozmowie z behawiorystką

Czyli podział kociomęski i kociodamski, solidarność płciowa znaczy :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie wrz 29, 2013 18:04 Re: Wanilia i Cynamon - po wstępnej rozmowie z behawiorystką

Spilett pisze:Czyli podział kociomęski i kociodamski, solidarność płciowa znaczy :D

Z przewagą mężczyzn, bo jeszcze przecież synuś:) Tyle, ze ten to od jednego do drugiego kota biega, bo się nie może zdecydować, z którym się będzie bawił :D

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Nie wrz 29, 2013 18:08 Re: Wanilia i Cynamon - po wstępnej rozmowie z behawiorystką

Ja mam wyjątkowo sfeminizowane mieszkanie, bo my trzy lokatorki, Perełs, Zuza i Puszek, który miał być NIM a okazał się NIĄ, znaczy Puszynką :D

Spilett

Post » Nie wrz 29, 2013 18:15 Re: Wanilia i Cynamon - po wstępnej rozmowie z behawiorystką

Spilett pisze:Ja mam wyjątkowo sfeminizowane mieszkanie, bo my trzy lokatorki, Perełs, Zuza i Puszek, który miał być NIM a okazał się NIĄ, znaczy Puszynką :D

Puszek, Puszynka... Najważniejsze, że Wasz i ukochany :1luvu:

Ciężko się pisze z kotem na kolanach barankującym po rękach i do tego zainteresowanym klawiaturą :mrgreen:

Sarah DeMonique

Post » Nie wrz 29, 2013 18:25 Re: Wanilia i Cynamon - po wstępnej rozmowie z behawiorystką

Oooo, ja wczoraj byłam zmuszona pisać jedną ręką, bo na drugiej mi moje futrzaste zasnęło, w dodatku zdrętwiała mi noga od dziwnej pozycji :D

Spilett

Post » Pon wrz 30, 2013 9:06 Re: Wanilia i Cynamon - będą krople Bacha, na razie separacj

Dzień dobry! Ja dzisiaj będę pisać bo Duże to tylko marudzi od rana... Nawet coś mi chrupek poskąpiła, różowe jedne. Jak tam, Wanilia? Ten rudy Cynamon dalej Cię prześladuje? Już ja mu dołożę! Tylko się wyśpię...
Perełka

Spilett

Post » Pon wrz 30, 2013 9:11 Re: Wanilia i Cynamon - będą krople Bacha, na razie separacj

Mrrrrrr... Siedzę zamknięta. Dużej nie ma, Dużego nie ma, Małego też nie ma... Niby święty spokój powinien być, tylko Cynamon chodzi i miauczy i PACHNIE... W nocy strasznie plakałam, zeby mnie duża wzięła na łózko, ale był tam kocur i się bałam i poszłam spać do Małego. smutno mi, bo Duża chyba już mnie nie kocha skoro jemu pozwala na łóżku być, a mnie nie

Sarah DeMonique

Post » Pon wrz 30, 2013 9:13 Re: Wanilia i Cynamon - będą krople Bacha, na razie separacj

Duża na pewno bardzo Cię kocha, bo jesteś bardzo ślicznym kotkiem. Po prostu nie chce, żeby Cynamon zrobił Ci krzywdę. To tak jak moja Duża zamyka mnie w klatce, jak Puszek się bawi... żebym go nie zjadła :(

Spilett

Post » Pon wrz 30, 2013 9:15 Re: Wanilia i Cynamon - będą krople Bacha, na razie separacj

A po co jeść Puszka na litość Dużych!!??

Myślisz, ze Duża mnie naprawdę jeszcze kocha? Bo wiesz, ja ją też kocham... Bardzo, bardzo.

Sarah DeMonique

Post » Pon wrz 30, 2013 13:49 Re: Wanilia i Cynamon - będą krople Bacha, na razie separacj

Bo ja on tak sobie chodzi i pachnie Puszkiem, to aż mi ślinka cieknie... wszak to taka duża mysia! Oczywiście, że Duża Cię kocha, na pewno nie ona jedna :) I Cynamonek też Cię kocha, chociaż jest teraz dla Ciebie niedobry, ale po kociemu też kocha :kotek:

Spilett

Post » Pon wrz 30, 2013 13:52 Re: Wanilia i Cynamon - będą krople Bacha, na razie separacj

Spilett pisze:Bo ja on tak sobie chodzi i pachnie Puszkiem, to aż mi ślinka cieknie... wszak to taka duża mysia! Oczywiście, że Duża Cię kocha, na pewno nie ona jedna :) I Cynamonek też Cię kocha, chociaż jest teraz dla Ciebie niedobry, ale po kociemu też kocha :kotek:

Kocha po kociemu aż za bardzo. A Twoja Duża lepiej? Może jak Cię pomizia to jej przejdzie!

Sarah DeMonique

Post » Pon wrz 30, 2013 14:00 Re: Wanilia i Cynamon - będą krople Bacha, na razie separacj

Duża lepiej :) Przyszła z tych swoich zajęć ale nie przyniosła żadnej myszki, więc to chyba nie to... Dała mi jeść i mogę brykać do kuchni i oglądać gołąbki z parapetu :)

Spilett

Post » Pon wrz 30, 2013 14:11 Re: Wanilia i Cynamon - będą krople Bacha, na razie separacj

Spilett pisze:Duża lepiej :) Przyszła z tych swoich zajęć ale nie przyniosła żadnej myszki, więc to chyba nie to... Dała mi jeść i mogę brykać do kuchni i oglądać gołąbki z parapetu :)

No to jak nie myszki, to ja już nie wiem co... Perełson... Fajnie tak się powygrzewać do słoneczka, co? My to wo ogóle mamy fajnie... Jeść mamy, wodę mamy, cackają się z nami, głaszczą, tulą, mnie to nawet czasem całują, wiesz?

Sarah DeMonique

Post » Pon wrz 30, 2013 14:28 Re: Wanilia i Cynamon - będą krople Bacha, na razie separacj

Niooooo, mnie też! W czółko i w pysia :) A za godzinę wróci drugie Duże i pobawię się z Zuzią!

Spilett

[poprzednia][następna]