Olsztyn - idealny,niepowtarzalny kocurek ma juz DS...:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 05, 2013 21:43 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Nie wiem czy to jest kocurek czy kotka,a nie chce kociaka na razie zbytnio stresowac i zagladac mu pod ogonek:) Wiec umownie nazwalam kociaka ONO:) Kocie ONO siedzi obecnie pod tapczanem w osobnym pokoju,widac mu tylko glowke...Ale zbytnio nie mialczy za swoja mama,choc wiem ze przez pare dni bedzie tesknil za nia... Na moje oko ONO ma jakies 3 miesiace. W niedziele przejade sie z nim/nia do weterynarza na ogolne badanie. Wyglada zdrowo,nic mu nie lzawi z oczu ani nie leci z noska...,lecz chce go odrobaczyc i potem zaszczepic...
Ostatnio edytowano Pt lip 05, 2013 21:59 przez Czarna puma, łącznie edytowano 1 raz

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Pt lip 05, 2013 21:43 Re: Olsztyn-dzika kotka i kociak,potrzebna pomoc w lapaniu..

Czarna puma pisze:A to sie Kinnia zdziwi jak tu zajrzy:) :lol: Alma_uk Twoja pomoc nadal bedzie potrzebna w lapaniu tej dzikiej kocicy na sterylke.... :roll:

Słuszna uwaga. Kotka jest dorosła i mądra, może nie pójść tak łatwo.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lip 05, 2013 21:47 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Dodam jeszcze ,ze kocie to pingwinek,czyli przepiekny bialy krawacik i biale skarpetki,cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Czarna puma

Post » Pt lip 05, 2013 22:40 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Napisałam do kilku dziewczyn z Olsztyna prośbę o pomoc.
Jeśli będą mogły, pomogą :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pt lip 05, 2013 22:59 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Super ....... super ....

mowiłam, że dajesz radę..... co prawda tym razem w zaskakujacy sposób :ryk: ale super ......
może daj malenstwu jakiegoś pluszaka do poslanka, może sie zechce przytulić .... a może do Ciebie się przytuli? :D

ogarniasz super po prostu 8)

no i sie zdziwiłam ..... miałaś rację :D
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Sob lip 06, 2013 6:32 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Kocie zrobilo mi o 4 rano pobudke,miauczalo za mama...:/ Nie wiem czy dobrze zrobilam,biorac go do domu? :( na razie nic nie zjadl i nie pil:( Ale za to wszedl do kuwety i zrobil duuuze siku:) Przenioslam go do lazienki,tam ma spokoj. Teraz siedzi,chyba spi w transporterku.

Czarna puma

Post » Sob lip 06, 2013 6:34 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

dana.b pisze:Napisałam do kilku dziewczyn z Olsztyna prośbę o pomoc.
Jeśli będą mogły, pomogą :ok:

Dziekuje.. Naprawde teraz bardzo potrzebuje pomocy doswiadczonych kociarzy w lapaniu doroslych dzikich kotow. Potrzebuje tez kogos kto popstrykalby nieco fotek i zamiescil na forum...

Czarna puma

Post » Sob lip 06, 2013 7:42 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Bierz go często na ręce , przytulaj, miziaj-zamknięty sam będzie płakał :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob lip 06, 2013 8:02 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

kropkaXL pisze:Bierz go często na ręce , przytulaj, miziaj-zamknięty sam będzie płakał :(

Jak wkladam reke do transporterka,to syczy..:( Dam mu na razie spokoj,niech sie oswoi z nowa sytuacja:/

Czarna puma

Post » Sob lip 06, 2013 8:09 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Ale on się boi, dlatego syczy!-musisz mu pokazać,że ręka nie krzywdzi,że przytulanie jest przyjemne-on bardzo potrzebuje ciepła i tulenia-został bez mamy!
Wierz mi!-to jedyne słuszne postępowanie, inaczej kocio będzie cierpiał :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob lip 06, 2013 8:17 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Dopiero dziś dostałam wiadomość od dany.b :)
Wyczytałam wszystko, jestem pełna podziwu. Niestety, wyjeżdżam w tym tygodniu. Mogę ewentualnie wpaść spróbować zrobić jakieś zdjęcia małemu w poniedziałek, a może nawet jutro, pisałaś, że ktoś by się do tego przydał? Jeśli nikt się nie znalazł, to daj znać. Ja na razie muszę lecieć, wieczorem pewnie będę.

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob lip 06, 2013 8:32 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Sihaja pisze:Dopiero dziś dostałam wiadomość od dany.b :)
Wyczytałam wszystko, jestem pełna podziwu. Niestety, wyjeżdżam w tym tygodniu. Mogę ewentualnie wpaść spróbować zrobić jakieś zdjęcia małemu w poniedziałek, a może nawet jutro, pisałaś, że ktoś by się do tego przydał? Jeśli nikt się nie znalazł, to daj znać. Ja na razie muszę lecieć, wieczorem pewnie będę.

Oczywiscie,ze potrzebna taka pomoc:) Wyslij mi na PW jakis nr do siebie,to zadzwonie...

Czarna puma

Post » Sob lip 06, 2013 8:35 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

znajoma z Olsztyna chce buraska - dziewczynkę, jak wygląda kicia?

Animus

Od: Nie wrz 30, 2012 18:12

Post » Sob lip 06, 2013 8:36 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Pingwinek z tego co doczytałam :(
Czarna puma pisze:Dodam jeszcze ,ze kocie to pingwinek,czyli przepiekny bialy krawacik i biale skarpetki,cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Czarna Pumo-zrób chociaz zdjęcia telefonem-wstawię na watek-numer tel przesyłam na PW-OK?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lip 06, 2013 9:36 Re: Olsztyn-dziki kociak zlapany,a kocica nie.Potrzebna pomo

Animus pisze:znajoma z Olsztyna chce buraska - dziewczynkę, jak wygląda kicia?

To jest pingwinek...i chyba raczej kocurek o ile dobrze spojrzalam pod ogonek:/ Animus burych kotkow jest pelno do oddania na Tablica.pl Olsztyn:(

Czarna puma

[poprzednia][następna]