Życzymy Zajączka na Zajączka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ventrue1 pisze:Ja akurat FB nie posiadam i zawsze usilnie broniłam się przed posiadaniem konta na NK czy FB właśnie- jedyne z czym ewentualnie "informatycznie" mogłabym wspierać to ogłoszenia na Allegro albo bannerki- kiedyś coś takiego robiłam, musiałabym sobie przypomnieć co i jak i.....
Z grafiką nieco do czynienia miałam więc jakby coś komuś było pilnie potrzebne to mówić- jeśli tylko czas i praca pozwolą to zrobię.
Coś dla tych biedaków robić trzeba.
CatAngel pisze:super że wszystko idzie w dobrą stronę.
Ventrue1 pisze:Lubimy takie DT
Życzymy Zajączka na Zajączka
puszatek pisze:Lidka ma zablokowane wejście na Forum przez najbliższy tydzień, bardzo mi przykroale jest przez cały czas na fejsie zainteresowana losem Zajączka
Lidka pisze:puszatek pisze:Lidka ma zablokowane wejście na Forum przez najbliższy tydzień, bardzo mi przykroale jest przez cały czas na fejsie zainteresowana losem Zajączka
Tak jakoś wszyscy przemknęli przez tę wiadomość.
Czy ktoś może mi powiedzieć z jakiego powodu w takim momencie ktoś potrzebujący pomocy dla kota zostaje zablokowany?
Za kota trzymam kciuki.
Lidka pisze:puszatek pisze:Lidka ma zablokowane wejście na Forum przez najbliższy tydzień, bardzo mi przykroale jest przez cały czas na fejsie zainteresowana losem Zajączka
Tak jakoś wszyscy przemknęli przez tę wiadomość.
Czy ktoś może mi powiedzieć z jakiego powodu w takim momencie ktoś potrzebujący pomocy dla kota zostaje zablokowany?
Za kota trzymam kciuki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 30 gości