Cóż, pozdrowienia dla obsługi. No i idę sprzątać kuwetę, bo mnie ofuknięto, że brudna jest
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Nooo dobra pękłam:-). Bo ja Was od samego początku czytam - i co jakiś czas mi się cisnął komentarz, ale czas mnie jakiś taki bardzo zły napadł......Kumulacja złego - cóz minie. Nie chciałam wiec siać na wątku tak miłym fluidów kiepskich.
a tak na marginesie - Monika - Ty się Kochana tak smokami nie chwal. Smoka mieliście zawodowego........I co? I jakiś szewczyk napalony na ręce czy inne organy księżniczek takiego fajnego gadziora wykończył. NIGDY mu tego nie wybacze! Mam słabość do Smoków....Szewczyków to mogliście mieć wielu. Smok był JEDEN. ech........
Zosik Młodemu polecam "Sceny z życia Smoków" powalająca lektura - reszcie zresztą też polecam. WYMIATA książka oj wymiata.
Wracając do Wasi. Kot Wam sie trafił fajny. Co tu kryć:-). Wielki on. I faktycznie - KIEDYŚ na bank jadał wiecej.....wprawdzie dobrze że go nie widziałaś tuż po odbiorze......bo by Ci się łezka w oku zakreciła.
Wasia to jest takie 100% kota w kocie. I charakterowo i wyglądowo jest taki jak kot być powinien. Żadne tam fiksum dyrdum. I Człowieki się mu fajne bardzo trafiły. Trafił tam, gdzie powinien. Ot co.
Potwierdzam zdanie weta - przy jego gabarytach ważyć ponad 6 kg moze spokojnie.
Z bezdennością bym natomiast uważała. Brombę mieliście okazję poznać.......Pierwsze 8 lat swego życia spędziła w schronie. Nie raz bywać głodna musiała.....nauczyła się jeść na zapas.....i nigdy jej to nie minęło. Bromba ma jedną zasadę - jak jest to się je. Ile by nie dali, ile by sie nie znalazło. Się je.......bo nie wiadomo czy kiedyś jeszcze będzie.
Myślałam, ze koty tak nie miewają........miewają. Kiedyś miałam na tymczasie kota, który się żywił głownie suchym chlebem dla gołębi wyrzucanym........u mnie zarł......myslałam, ze w DS minie........mieszka tam już a z 7 lat........i żre dalej:-)
Zosik pisze:ilgatto Wasia łaskawie zgodził się na mizianie - z tego PRAWIE nigdy nie rezygnuje![]()
kotkins pisze:Ilgatto nero czy bianco?![]()
Fajny nick, że też nie ja na TO wpadłam...
Zosik pisze:O matko... widzę, że wiele jeszcze nie wiem...
Historia pouczająca, aczkolwiek TŻta najbardziej nurtuje kwestia dzielenia się dziewicą...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 33 gości