TOSIA PO OPERACJI- ZOSTAJE I MNIE NA ZAWSZE...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 29, 2013 14:04 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Moje dziewczyny już poszły wysłać-rano będą na koncie-doślę jeszcze po wypłacie :ok: Jak zobaczyłam oczka to się popłakałam :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Wto sty 29, 2013 14:24 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Maupa pisze:podepnijcie je po prostu na pierwszej stronie - niech Aga edytuje pierwszego posta i tam zamieści kody ;)

Tak, wiem, ale jeszcze nie wrócili, zrobi to jak już siądzie przed kompem :ok:

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Wto sty 29, 2013 14:27 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Ja tylko tak pobieżnie, Aga napisze dokładnie jak wrócą.
Otóż na jedno oczko widzi :1luvu: , drugie do operacji czyli zaszycia oczodołu. Na razie trzeba wyleczyć kk i przeziębienie.

iwoo1

Post » Wto sty 29, 2013 14:48 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Dobrze że na jedno widzi :1luvu: że jest w dobrych rękach,że nie błąka się samotnie po działkach :1luvu:

jaga1666

Post » Wto sty 29, 2013 16:41 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Tosiaczek widzi.... :1luvu: :1luvu: :1luvu: i to najwazniejsze ...to chciałam usłyszec...i przekazac....
w oczku lewym sa bardzo duze zrosty,ale mniejsze niz u Gucia...i to oczko jest juz po kk i nic mu juz nie zagraza ..to stan przebyty ,starsza sprawa :1luvu:
Tosia miała z tym oczkiem duzo szczęscia bo w srodku jest mała dziurka w spojówce i przez to widzi ..na około bardzo duze zrosty...zadne masci juz ani nie pomoga bo to jest stan przebyty i nic sie nie pogorszy ...Optimune juz tu nic nie pomoze...jedynie zabieg oddzielania spojówki i zrostów...ale dr absolutnie odradza ....gojenie moze spowodowac całkowite zarosniecie oczka i dr nie jest w tym przypadku za operacją

ale drugie oczko ,które sie wylało wymaga zabiegu operacyjnego za 2 ,3 tyg..koszt u dr to 400 zł ... musza zotac usuniete resztki,oczko zaszyte bo zostawienie w tym stanie grozi ciągłymi stanami zapalnymi ....

obecnie..nie ma zakazenia ..wg oceny Pana dr nalezy oczko przemywac ,kropic,antybiotyk i Tosia jak wyzdrowieje to oczko zoperowac...
ta wypływajaca maź to resztki słuzówki ,minimalnie ropki ale dziś juz w trakcie badania lekarz stwierdził ze oko nie ropieje
jezeli chodzi o kk...Tosia juz przebyła kk...natomiast zapalenie górnych dróg oddechowych wynikiem jest chyba bardziej warunków w których byla ...

To zgrubienie ,które jest wyczuwalne pod oczkiem dr twierdzi ze to raczej nie od oczka...moze tez to byc spuchnieta zatoka nosowa ..antybiotyk powinien pomóc na wszystkie dolegliwosci i pozostałosci po nieleczonym kk

leczenia które wdrozyła Pani dr Pałys lekarz nie zmienił ..powiedzial ze jest oki
agula76

Post » Wto sty 29, 2013 18:17 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

uf,będzie dobrze, dołoże się po emeryturze, bo mam w tej chwili dwa koty chore wziete z działek, jeden u mnie drugi juz drugi tydzień w szpitalu :(
swatowa czy teściowa - zawsze to samo ......... :evil:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Wto sty 29, 2013 18:42 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

ALEŻ TOSIA MA ADORATORÓW...

Obrazek,Obrazek
agula76

Post » Wto sty 29, 2013 18:49 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

agula76 pisze:ALEŻ TOSIA MA ADORATORÓW...

Bo super dziewczyna z niej :ok:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto sty 29, 2013 19:32 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

wiesiaczek1 pisze:uf,będzie dobrze, dołoże się po emeryturze, bo mam w tej chwili dwa koty chore wziete z działek, jeden u mnie drugi juz drugi tydzień w szpitalu :(
swatowa czy teściowa - zawsze to samo ......... :evil:

dziękuje...za koteczki :ok:
agula76

Post » Wto sty 29, 2013 19:49 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Jaga1666,Słupek ...bardzo dziekujemy w imieniu Tosi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
agula76

Post » Wto sty 29, 2013 20:15 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Nie dziękuj-jeszcze doślę-mniej przepalę :mrgreen:najwięcej to Ty robisz,jeżdzisz do veta :1luvu: dałaś jej domek :1luvu:

jaga1666

Post » Wto sty 29, 2013 22:08 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

Agula :1luvu: ja nie wiem jak Ci dziękować. Co ja bym bez Ciebie zrobiła 8O 8O
Jesteś niesamowita, tak się zaangażowałaś, tyle serca, czasu poświęcasz pomagając mnie, a raczej wyręczając we wszystkim :oops: Jeszcze nie znałam do tej pory takiej osoby, ale przyrzekam że jak już wrócę ze szpitala i będę się lepiej czuła, odciążę Cię, bo teraz zwaliło się wszystko na Twoje barki.
Jestem Ci bardzo wdzięczna i dziękuję losowi, że nas z sobą zbliżył :) :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak to koty potrafią łączyć ludzi :D

iwoo1

Post » Wto sty 29, 2013 22:17 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

iwoo1 pisze:Agula :1luvu: ja nie wiem jak Ci dziękować. Co ja bym bez Ciebie zrobiła 8O 8O
Jesteś niesamowita, tak się zaangażowałaś, tyle serca, czasu poświęcasz pomagając mnie, a raczej wyręczając we wszystkim :oops: Jeszcze nie znałam do tej pory takiej osoby, ale przyrzekam że jak już wrócę ze szpitala i będę się lepiej czuła, odciążę Cię, bo teraz zwaliło się wszystko na Twoje barki.
Jestem Ci bardzo wdzięczna i dziękuję losowi, że nas z sobą zbliżył :) :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak to koty potrafią łączyć ludzi :D

Iwonka a w czym Ty mnie chcesz odciążac :?: :?: 8O 8O 8O 8O To Ty opiekujesz sie kilkunastoma kotami,ratujesz im życie ,dbasz o nie...pomagasz innym

ja tylkko tyle moge co robie ...wiem ze to mało...ale niestety...dokocic sie nie moge...tak bardzo chciałabym dac Tosi DS ...niestety walka z moim męzem od wczoraj nie przyniosła zadnego rezultatu..PRZEGRAŁAM ...choc tak mocno ja pokochałam :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
agula76

Post » Wto sty 29, 2013 22:19 Re: 4 MIES .TOSIA Z DZIAŁEK-OCZKO SIE WYLAŁO -WALKA O DRUGIE

czyli swatowa ?
jo.anna

[poprzednia][następna]