Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz. IX

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 17, 2012 14:23 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.9, chyba już styknie

Pasi, jakie odlotowe koszulki 8O

(mam nadzieję, że to nie to i że Stasiulek się odchwyci; cały czas mocno się przy tym upieram, no)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob lis 17, 2012 19:57 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.9, chyba już styknie

Czy ja czegoś nie doczytałam (nie wykluczam), czy zooplus w kulki leci?
wypełniłam tę durną ankietę (NIGDY nie wypełniam żadnych ankiet) i owszem dostałam kupon rabatowy na 20 zł, ale teraz się okazuje, że mogę za niego mieć zniżkę wyłącznie na karmę :evil:
jestem zła
bo akurat karmę, którą kupuję, mogę dostać dużo taniej w innym sklepie
to była ostatnia ankieta, jaką wypełniłam w życiu
jestem zniesmaczona, żeby nie powiedzieć obrzydzona
zooplusie schowaj sobie swój kupon, tam gdzie słońce nie dochodzi :evil:

He, he
jestem pieprznięta
napisałam do nich maila, gdzie wyraziście opisałam moje rozczarowanie i zniesmaczenie :mrgreen:
A co!
i kupon im w nery
o!

pozytywka

Post » Sob lis 17, 2012 20:39 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.9, chyba już styknie

Poważnie? A ja dostałam kupon "na następne zakupy w naszym sklepie" po prostu 8O

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Sob lis 17, 2012 20:41 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.9, chyba już styknie

ja też
ale jak usiłowałam z jego pomocą kupić taniej żwirek, to mi się wyświetliło info, że to jest kupon na żarcie dla psów i innych :evil:
no to im napisałam, że to żarcie dla kanarków i wielorybów, to sobie sami mogą zjeść
i że jestem zniesmaczona
robią ludzi w ...
w karmę dla świnek morskich

co mi po zniżce na kocie żarcie, które u nich i tak jest droższe niż gdzie indziej?

pozytywka

Post » Nie lis 18, 2012 11:46 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.9, chyba już styknie

Nie umiem kupować przez internet :evil: Przepłacam, wiem, w lokalnym sklepiku :roll:
Teraz jeszcze dodatkowo potrzebuję sporo sprzętu agd..... piekarnik, jaki chcę, widziałam tylko w necie, ale boję się....a jak będzie coś nie tak, jak go zareklamuję?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lis 18, 2012 13:37 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.9, chyba już styknie

shira3 pisze:Nie umiem kupować przez internet :evil: Przepłacam, wiem, w lokalnym sklepiku :roll:
Teraz jeszcze dodatkowo potrzebuję sporo sprzętu agd..... piekarnik, jaki chcę, widziałam tylko w necie, ale boję się....a jak będzie coś nie tak, jak go zareklamuję?

Całe AGD (pralka, lodówka, piekarnik, zmywarka, płyta i okap) kupiliśmy przez internet w jednym sklepie, jesteśmy bardzo zadowoleni :)

Pasibrzucha

Post » Nie lis 18, 2012 16:21 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.9, chyba już styknie

Dostałam kupon. Też. Zamówiłam już puszki kotom, te co zawsze i wyszło za wszystko 25 % taniej a jeszcze dodałam coś za premie i wiecie takie zakupy to ja bardzo lubię :D . I jeszcze teraz dodatkowo za zakupy dają extra 200 punktów, normalnie SZAU :mrgreen:
Nie pamietam, że bon miał dotyczyc tylko karmy ... bo ja w zasadzie niemal tylko to tam kupuję (no, ostatnio skusiłam sie na żwir Gold). Szkoda nie skorzystac z takiej gratki pozytywko :roll: .

Shira, nie ma co na siłę pchac się do zakupów internetowych jesli nie masz przekonania, doświadczenia, pewności ...
Fakt, że czesto taniej i wygodnie ale kiedy cos jest nie tak trudniej dociekac swojego :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie lis 18, 2012 16:27 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.9, chyba już styknie

psiamo
rzecz w tym, że kupon miał być na zakupy
a nie na zakupy wyłącznie żarcia
żarcie mają drogie jak cholera
chrupki kupuję gdzie indziej, mokrego nie kupuję, bo taniej wychodzi mięso
chciałam zamówić żwirek
na żwirek bon nie działa
więc niech se kupon wsadzą w mokrą karmę, albo gdzie tam chcą

pozytywka

Post » Nie lis 18, 2012 16:32 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.9, chyba już styknie

Rozumiem Twoje rozczarownie.
Ale ja bym się nie poddała i szukała informacji o tym kuponie.
Jesli tego nie było zapisu, że tylko karma - reklamować :twisted:
Wszak w ciu*a ludzi robic nie będą 8) Tak mawia mój sasiad :mrgreen:
Z mojego doswiadczenia zoo+ załatwia reklamacje bardzo uprzejmie i skutecznie :wink:
Obrazek

psiama

Post » Nie lis 18, 2012 16:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.9, chyba już styknie

napisałam do nich wczoraj

generalnie wisi mi to
nie są jedynym sklepem w sieci
nie lubię tylko jak się ze mnie robi idiotę

kupon jest "na zakupy"
i kiedy po kupieniu żwiru przeszłam do kasy i chciałam zrealizowac kupon, dostałam informację, że kupon dotyczy wyąłcznie zakupów żarcia

mam ich gdzieś

pozytywka

Post » Nie lis 18, 2012 18:59 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.9, chyba już styknie

Pasibrzucha pisze:Całe AGD (pralka, lodówka, piekarnik, zmywarka, płyta i okap) kupiliśmy przez internet w jednym sklepie, jesteśmy bardzo zadowoleni :)

W którym?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lis 18, 2012 19:37 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.9, chyba już styknie

neo24.pl

Pasibrzucha

Post » Nie lis 18, 2012 20:23 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.9, chyba już styknie

shira, oglądasz w sklepach sprzęt, obadujesz z wszystkich stron, wypytujesz sprzedawców o parametry, a potem kupujesz w sieci
Ten sklep ma niższe ceny, bo ma tylko magazyn, nie dopłacasz za powierzchnię sklepową i snujących się sprzedawców.
Kupiłam tak lodówkę, piekarnik i zmywarkę. I pralkę.
A na przykład zwykłe sklepy, takie stacjonarne, sprzedają tez na allegro i cena potrafi byc o 200 zł niższa na głupim ekspresie do kawy. Zamawiasz i płacisz na alllegro, a przychodzisz po odbiór do sklepu.
Takie tam nowe wynalazki marketingowe ;)

pozytywka

Post » Nie lis 18, 2012 21:02 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.9, chyba już styknie

Jak się odbiera w fizycznym wskazanym sklepie to jest całkiem OK :wink:

Z innej flanki mam zmywarkę zjemesa, jakieś pół roku. Miała mało wody pić, w programie eco nawet 7 L.
I co ? I dooopa. 7 L to chyba na jedno płukanie ...
Planuję zrobić dokładny pomiar kilku myć na wodomierzu, ale ciągle się nie udaje (bo ktoś siku, bo woda się kotom skończyłą, bo kotś łąpy płucze, bo coś tam i woda leci.

Doświadczone zmywarkówy poradźcie czy faktycznie tak mało wody idzie ? Pozytywko ? :roll:
Obrazek

psiama

Post » Pon lis 19, 2012 8:20 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.9, chyba już styknie

a gdzie kupujesz żarcie, pozytywko?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]