Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Dzień dobry Sloneczka!I znowu mieliśmy baaardzo pogodnie i ciepło nawet!
Karolek(ona) pisze:Kochanie ty moje, ja od rana nie miałam veny na pisanie, potem wybyłam jak wróciłam to się zabrałam za oglądanie kuwet itp. kuriera taniego szukam dla kogoś, Bożena to mnie siłą ściągała
ale ja cie powitałam u nas więc nie mów, że olałam, czy mi cholera wcięło wpis
ty obrazka dałam z małpą chyba.
MonikaMroz pisze:Witamy sie po kilku dniowej przerwie. Mam takiego lenia że nawet mi sie na miau nic pisać nie chce chociaż czytałam na bieżaco.
bulba pisze:MonikaMroz pisze:Witamy sie po kilku dniowej przerwie. Mam takiego lenia że nawet mi sie na miau nic pisać nie chce chociaż czytałam na bieżaco.
Bry wieczorek MoniaJa też mam ostatnio strasznego lenia. To chyba przez tą porę roku
bulba pisze:Karolek(ona) pisze:Kochanie ty moje, ja od rana nie miałam veny na pisanie, potem wybyłam jak wróciłam to się zabrałam za oglądanie kuwet itp. kuriera taniego szukam dla kogoś, Bożena to mnie siłą ściągała
ale ja cie powitałam u nas więc nie mów, że olałam, czy mi cholera wcięło wpis
ty obrazka dałam z małpą chyba.
Karolka, spokoNie odpisałaś na jakieś tam moje wpisy dzisiaj, więc się zmartwiłam, że mnie nie lubisz... A ja taka wrażliwa jestem
Buziaki
MonikaMroz pisze:bulba pisze:MonikaMroz pisze:Witamy sie po kilku dniowej przerwie. Mam takiego lenia że nawet mi sie na miau nic pisać nie chce chociaż czytałam na bieżaco.
Bry wieczorek MoniaJa też mam ostatnio strasznego lenia. To chyba przez tą porę roku
MożliweJak o 16 robi się już ciemno to ja bym najchętniej pościeliła wyrko i spała
Karolek(ona) pisze:bulba pisze:Karolka, spokoNie odpisałaś na jakieś tam moje wpisy dzisiaj, więc się zmartwiłam, że mnie nie lubisz... A ja taka wrażliwa jestem
Buziaki
Jezu no, gdzie? u siebie się przywitałam a reszty dziś nie odwiedziłam w sumie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości