Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:koteczekanusi pisze:Bardzo mi przykro, że nie wzięłam młodej tri ani Romka.
Pierwszy raz słyszę, że Korneliusz miał iść do KŚ. Co więcej, Neigh zadzwoniła już po tym, jak obiecałam go zabrać i dziewczyny zaczęły go wyciągać ze schronu, więc trochę trudno było się wycofać (pomijając fakt, że w sumie to dwa tygodnie się do tego zabierałam). Poza tym jednak znam trochę TŻ i wiem, że dorosły i spokojny kot w typie rasy jako nieoczekiwany gość łatwiej przejdzie.
No i w sumie nie rozumiem, czemu zwykła kotka nie mogłaby pójść do domu zamiast do kociarni.
Zdjęcia Romka mam, te już zamieszczone przez Kotinę i jeszcze jakieś z domu, mogę przesłać komuś na maila.
Ależ Aniu, sprawa wyniknęła na "cito".
I wiesz - ja uważam mimo wszystko za równowazne uratowanie persa z kk z schronu bo on by właśnie tam umierał!
I powiem więcej- szukam domu dla Romka bardzo intensywnie.Ładny kot z niego.
Rastanjo mam opis Romka w mailu od Neigh, podaj mi na pw swojego maila to Ci to podeślę.Z tego spokojnie można sklecić ogłoszenie!
Przepraszam Was ale ja nigdy nie robilam ogłoszeń.
Napiszę zaraz -jak obiecalam - do ludzi, którzy adoptowali Lola, może oni kogoś znają.
Podstawa to PYTAĆ znajomych,współpracowników i rodzinę...
Założymy mu wątek?
Czy piszemy tu -a ja i tak zmieniam tytył!
rastanja pisze:Mój mail to żadna szczególna tajemnica, więc podaję go tutaj, coby każda co ma jakieś info czy ładne fotki Romka mogła mi podesłać: voyevoda@poczta.onet.pl
Już piszę pw do Neigh, co z danymi kontaktowymi.
Pozdrawiam Was i znajdziemy mu dom- nie ma innej opcji!!!
kotkins pisze:Cóż , myślę,że w tej sytuacji wszystko idzie w dobrą stronę i sprawę Romka mogę zostawić w dobrych rękach?
Rastanjo, Dalio??
dalia pisze:kotkins pisze:Cóż , myślę,że w tej sytuacji wszystko idzie w dobrą stronę i sprawę Romka mogę zostawić w dobrych rękach?
Rastanjo, Dalio??