kristinbb pisze:Oszszsz lecicie jak rakiety![]()
![]()
![]()
Jakie pyszne jedzonko, moje też to lubiły ...
Mały bukiecik chociaż na powitanie nowego wąta...
Pięknie dziękuję za bukiecik

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:Oszszsz lecicie jak rakiety![]()
![]()
![]()
Jakie pyszne jedzonko, moje też to lubiły ...
Mały bukiecik chociaż na powitanie nowego wąta...
MaryLux pisze:Nelly pisze:Witajcie
Danusia pisze:ja nie lubię piwa, nawet jakby mi ktoś zaplacil ,nie wiem ile to bym i tak nie wypiła
Jak piwa nie lubisz to polecam piwo Gingers imbirowe - taka zielona puszka. Schłodzone oczywiście w lodówce.
Ja też piwa nie lubię, na to dałam się siostrze namówić na spróbowanie i jest to naprawdę bardzo wspaniały napój, szczególnie w upały. W każdym razie mi bardzo zamakowało (nie smakuje jak piwo). Spróbuj.
Potwierdzam. Dodam do tego Reddsa cytrusowego. Jabłkowy jest przesłodzony, a malinowy i czarny fuuuuuj.
Danusia pisze:Nelly pisze:Witajcie
Danusia pisze:ja nie lubię piwa, nawet jakby mi ktoś zaplacil ,nie wiem ile to bym i tak nie wypiła
Jak piwa nie lubisz to polecam piwo Gingers imbirowe - taka zielona puszka. Schłodzone oczywiście w lodówce.
Ja też piwa nie lubię, na to dałam się siostrze namówić na spróbowanie i jest to naprawdę bardzo wspaniały napój, szczególnie w upały. W każdym razie mi bardzo zamakowało (nie smakuje jak piwo). Spróbuj.
nie, nie![]()
na żadne się nie skuszę, sam zapach piwa mi sie nie podoba
Miraclle pisze:Pogoda jest mordercza![]()
![]()
siedzę i padam, do tego mam jakiś spadem ciśnienia albo czegoś innego, siedzę zamulona
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości