Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
7ksiezyc pisze:moj TZ w sobote jedzie do Wawy (od strony Gdanska)
od nas do schroniska jest rzut beretem - moglby do Ciebie dowiezc koteczke ( a odebrac ja w sobote rano ze schronu)
7ksiezyc pisze:spinca, mialam wlasnie pisac u Ciebie na watku i u Zdzislawa ze moglby zabrac i Zdzislawa ale mnie ubieglas
MariaD pisze:
meksykanka - musisz kotkę odizolować w odrębnym pokoju. I być spokojna i ostrożna w jej obsłudze. MCO to duże koty.
meksykanka pisze:MariaD pisze:
meksykanka - musisz kotkę odizolować w odrębnym pokoju. I być spokojna i ostrożna w jej obsłudze. MCO to duże koty.
Jest pod opieką neurologa ale staramy się jeździć z nią do weta jak najrzadziej (bardzo trudno ją zabrać, wiąże się to dla niej z ogromnym stresem, dla wetów zresztą też, z wiadomych przyczyn)
meksykanka pisze:Ooooo![]()
Bo ja się martwiłam, że zatrzymają kotkę na kwarantannie.
Gdyby TŻ 7księżyc tak wolał, może przekazać nam oba kociaste a my dowieziemy Zdziśka. Najważniejsze, żeby wytargać je ze schronu.
MariaD pisze:Wszystko jest na jak najlepszej drodze do tego by wyjechały. Teraz wszystko zależy od TŻ 7księżyc. Jestem po rozmowie tel. z ilonakot.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości