Kacperek,Lajla, MOJA KOCHANA NIUNIA NIE ŻYJE :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2012 14:43 Re: Lajla diablica -.Kacper nadal leczony.Za miesiąc kontrol

Ty, welinka, ciekawą dietę stosujesz jak widzę. A chudnie się po niej?? :mrgreen: :ryk:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Czw maja 10, 2012 14:55 Re: Lajla diablica -.Kacper nadal leczony.Za miesiąc kontrol

sygitka21 pisze:Ty, welinka, ciekawą dietę stosujesz jak widzę. A chudnie się po niej?? :mrgreen: :ryk:

A w Twoich rejonach nie je się czarniny mniam..... :mrgreen: Nooooooooooooo chudnie się :ryk: Za to czysty zysk,nie trzeba wydawać na jedzenie 8)

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw maja 10, 2012 17:40 Re: Lajla diablica -.Kacper nadal leczony.Za miesiąc kontrol

Tak sobie żartuję,ale jak długo mnie nie będzie znaczy sfiksowałam. :roll: Dziś przyniosła mi znajoma od swojej wetki ( również Kacperka ) Enisyl-F (pasta ) zapłaciłam 57 zł.I tak tanio ,bo w internecie jest po 77.Ale jeszcze miesiąc leczenia i zakrapianie trzema rodzajami kropelek.Głowa mi pęka od myślenia :conf: Boję się ,by kosmitka czegoś nie załapała. ( Broszka 8) :lol: )

welina

Post » Czw maja 10, 2012 17:50 Re: Lajla diablica -.Kacper nadal leczony.Za miesiąc kontrol

Ale ta czernina to ze mnie? 8O
No ja głupia jestem, nie przeczę.
Ale żeby zaraz gęś?

:roll:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw maja 10, 2012 17:59 Re: Lajla diablica -.Kacper nadal leczony.Za miesiąc kontrol

meksykanka pisze:Ale ta czernina to ze mnie? 8O
No ja głupia jestem, nie przeczę.
Ale żeby zaraz gęś?

:roll:

Zosiu nie doczytałaś wątku,inaczej wiedziałabyś z kogo :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Post » Czw maja 10, 2012 18:04 Re: Lajla diablica ech ..Z oczami kociastych trochę lepiej

welina pisze: Busio i Sygitka wiem,że żartujecie,ale dwie takie chudziny jak Wy, to ja jednym cyc......m do ściany bym przygniotła . 8) :lol:

Dla rozweselenia (smutki precz ) najbrzydsze zdjęcie Lajli.Zaraz po narkozie wyglądała na 100 lat.Po prostu babuleńka
:mrgreen: :ryk:

Obrazek

Oj, welinko welinko! Za to zdanie to pejczykiem powinnas dostac :mrgreen:

I nie fiksuj nam tu, prosze...bedzie dobrze, nie ma innego wyjscia :ok:

A niefotogeniczna Lajla juz przygotowana na obchody roczku?

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Czw maja 10, 2012 18:23 Re: Lajla diablica -.Kacper nadal leczony.Za miesiąc kontrol

No jeszcze nie.Jakiś torcik z mięska trzeba będzie zrobić :mrgreen: Tylko ona jakaś malutka jak na roczek :roll: Długa jak jamnik.Nogi przednie krótkie,a te z tyłu długie :lol:

welina

Post » Czw maja 10, 2012 18:29 Re: Lajla diablica -.Kacper nadal leczony.Za miesiąc kontrol

No faktycznie ona taka jakas hmm...niedorobiona :mrgreen:

Oczywiscie zartuje :P Jest sliczna, zgrabna i w ogole :1luvu:

popi

Post » Czw maja 10, 2012 18:35 Re: Lajla diablica -.Kacper nadal leczony.Za miesiąc kontrol

popi pisze:No faktycznie ona taka jakas hmm...niedorobiona :mrgreen:

Oczywiscie zartuje :P Jest sliczna, zgrabna i w ogole :1luvu:

Śliczna jest -zgadzam się :ok: Przecież to była miłość od pierwszego wejrzenia z mojej strony :1luvu: No i taka "drogocenna " :roll: I kto by mnie w piety gryzł jakby jej nie było :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Czw maja 10, 2012 18:52 Re: Lajla diablica -.Kacper nadal leczony.Za miesiąc kontrol

Moze i jakis chetny by sie znalazl na podgryzanie piet :ryk: fetyszysta jakis 8)

Dobra, konczmy...pejczyk, krwawa jatka, fetyszysta - zbanuja nas :mrgreen:

popi

Post » Czw maja 10, 2012 19:23 Re: Lajla diablica -.Kacper nadal leczony.Za miesiąc kontrol

popi pisze:Moze i jakis chetny by sie znalazl na podgryzanie piet :ryk: fetyszysta jakis 8)

Dobra, konczmy...pejczyk, krwawa jatka, fetyszysta - zbanuja nas :mrgreen:

Noooooooooooooooo to podgryzanie wcale do przyjemności nie należy :roll:Przy tej czynności łapie stopę czterema łapami.Szponiastymi :strach: :strach: :strach: Zaraz tam zbanują-trzeba pożartować,by do reszty nie zgłupieć :mrgreen: :ryk: :ryk: Chociaż nie jestem pewna,czy już nie po ptokach. :lol:

welina

Post » Czw maja 10, 2012 19:33 Re: Lajla diablica -.Kacper nadal leczony.Za miesiąc kontrol

Tez mam takiego fetyszyste-podryzacza, wiec znam ten bol :evil: Chociaz ostatnio jakby mniej podgryzal, moze i dla Lajli jest szansa...za jakies 5-6 lat, hehe :mrgreen:

Wbrew pozorom, zglupiec do reszty wcale nie jest latwo 8) W sumie to swiat bylby lepszy, gdyby tak bylo - albo glupi albo nieglupi, a nie tak po trochu :wink: Mysle wiec, ze spokojnie mozemy sobie pozartowac bez obawy zbanowania :P

Jesli zamilkne, to znaczy, ze sie mylilam :ryk: :ryk:

popi

Post » Czw maja 10, 2012 19:38 Re: Lajla diablica -.Kacper nadal leczony.Za miesiąc kontrol

popi pisze:
Jesli zamilkne, to znaczy, ze sie mylilam :ryk: :ryk:

To prędzej ja,bo czarninę z przyjaciół chcę gotować :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Post » Czw maja 10, 2012 19:41 Re: Lajla diablica -.Kacper nadal leczony.Za miesiąc kontrol

Ej wy mięsożercy i krwiożercy.
Ja tam mięsa nie jem to nawet przyjaciół postraszyć nie mogę.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw maja 10, 2012 19:47 Re: Lajla diablica -.Kacper nadal leczony.Za miesiąc kontrol

meksykanka pisze:Ej wy mięsożercy i krwiożercy.
Ja tam mięsa nie jem to nawet przyjaciół postraszyć nie mogę.

To sromotnikiem można poczęstować z jajkami i cebulą. :ryk: :ryk: :ryk:

welina

[poprzednia][następna]