Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izka53 pisze:Basie,a pamiętasz zdjęcia dziecika na tym samym fotelu ? poszły chyba dwa na konkurs. Jak on wtedy mało miejsca na fotelu zajmował, a teraz jak się rozciągnie , to się nie mieści![]()
![]()
Aniu, dzięki za linka - moja lecznica jest na pierwszym miejscu. Podejrzewałam , ze tak będzie , bo współpracuja z kilkoma fundacjami. Niemniej - bardzo się cieszę i chyba będę dzwonic juz teraz i umawiac sie na koniec miesiąca / aby jak najpóżniej, a jednocześnie załapac się na znizkę /. No i dograc ze swoimi zmianami będę musiała.
O ile będe jeszcze pracować.No bo umowa skończyła mi się 29.02. i tak agencja zapłaci mi chorobowe , a resztę ZUS, czyli nie wiem ile i kiedy. A umowa dopiero jak wróce do pracy, o ile w ogóle.
Choc jak dzwoniłam do lidera z info o L4, to pytałam i mówił, ze jak najbardziej, ale ja juz wole przygotowac sie na to gorsze
vailet pisze:?Wątek kwitnie
izka53 pisze:Bozenko, to link do zdjęcia tego drugiego kwiatka, to stapelia, ale odmiany nie pomne, próbowałam znależć, ale nie wyszło
http://forum.swiatkwiatow.pl/viewtopic. ... 5&start=30
kalair pisze: moje kaktuski miały ekstremę, stały w tym roku przy dość zimnym oknie,, ale im to służy, bo po ostatniej zimie pieknie zakwitły niektóre.![]()
kalair pisze:Wełnowce to straszne dziadostwo..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości