bo ona znowu będzie jęczeć, że chce psa

a my nie możemy
Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Nie pokazujcie mojej dużej psów![]()
bo ona znowu będzie jęczeć, że chce psa![]()
a my nie możemy
Fasolka
Avian pisze:A propos balkonu - możesz zrobić siatkę od balustrady do ściany, taki daszek. Nie wskoczą na balustradę, nie będą łazić po siatce. Jedyny minus - przeszkadza przy wychodzeniu na balkon, więc trzeba zrobić taką na haczyki, żeby można było ściągnąć, kiedy Ty chcesz wyjść.
To najprostsza prowizorka, ale działa !
Caragh pisze:Ja tam się bardzo cieszę, że wstawiła! Słodziak taki!![]()
![]()
jaaana pisze:Patrzę na ten balkon i myślę.
Jakie masz możliwości robocze?
Myślę, że na dół trzeba by coś w kształcie kątownika, żeby zasłonić tę szparę i jednocześnie do niej przymocować siatkę.
Ponieważ siatki potrzeba bardzo dużo, najtaniej by chyba wypadła sieć rybacka.
Potem będę myślała, jak górę rozwiązać.
jaaana pisze:Też mam na dole taką "szczelinę", że moja cała gruba noga by się zmieściła. Ustawione mam na dole skrzynki z kwiatami, bo w głowie mi się kręciło, jak ja widziałam.
caldien pisze:Caragh pisze:Ja tam się bardzo cieszę, że wstawiła! Słodziak taki!![]()
![]()
Nie będę już męczyć psami, ale jak chcesz to tutaj mam kilka jego zdjęć https://plus.google.com/u/0/photos/1147 ... 6671792993
Duża Badylka
MalgWroclaw pisze:Nic nie umiem poradzić w kwestii siatkowania. Dziś byłam na Politechnice, służbowo tam byłam, ale rozejrzałam się i stwierdziłam, że - sądząc z nazwy - pasuje do mnie wyłącznie Wydział Podstawowych Problemów Techniki. Akurat miałabym zajęcie do końca życia, a i tak nie skończyłabym edukacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue, Zosia007 i 11 gości