SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 24, 2011 19:49 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

drugi :D
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw lis 24, 2011 19:51 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:drugi :D

Zrozumiałam, że wczoraj to tylko "zapoznanie", a nie zapamiętałam, kiedy zaczyna na stałe.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw lis 24, 2011 19:53 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:drugi :D

W zasadzie to powinnam być pierwszy taki prawdziwy, ale z przyczyn niezależnych praca od poniedziałku :D .
A jestem tak późno, bo dziobałam fanty na bazarek, natchło mnie :mrgreen: .
Na inne druty mnie natchło :mrgreen: .
Zdjęć ni ma, bo oczywiście jak się zagrzebię i tych elementach, to potem podnoszę głowę, a tu o dziwo ciemno 8O .
MamoGiny, ja pw muszę naskrobać, co też czynić zaraz będę.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lis 24, 2011 19:55 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw lis 24, 2011 20:13 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kotx2 pisze:a mnie tak jakoś naszło http://www.youtube.com/watch?v=b7lKKNrXUJg :D

To już Cię tak świątecznie naszło? :mrgreen:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw lis 24, 2011 20:14 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
kotx2 pisze:a mnie tak jakoś naszło http://www.youtube.com/watch?v=b7lKKNrXUJg :D

:oops: yhy :D

kotx2

Post » Czw lis 24, 2011 20:18 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Młody ma zapalenie płuc.
najszczesliwsza

Post » Czw lis 24, 2011 20:21 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kotx2 pisze:
vip0 pisze:

ja wczoraj wyjutjubowałam same hiciory z lat 80 -w większości włoskie - tak mi się ten radosny wieczór na romantyczny zmienił

ale święta tuż tuż
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw lis 24, 2011 20:22 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

najszczesliwsza pisze:Młody ma zapalenie płuc.

Przechodziłam w ostatnich latach multum razy.
Musi wyleżeć, bo będzie mu sie paprać i odnawiać.
Zastrzyki najlepsze.

vip

Post » Czw lis 24, 2011 20:23 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:
kotx2 pisze:
vip0 pisze:

ja wczoraj wyjutjubowałam same hiciory z lat 80 -w większości włoskie - tak mi się ten radosny wieczór na romantyczny zmienił

ale święta tuż tuż

heh no tak mnie dziś naszło :oops: a tu ABBA
http://www.youtube.com/watch?v=92cwKCU8 ... ure=relmfu

kotx2

Post » Czw lis 24, 2011 20:27 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

bańki mu postaw
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw lis 24, 2011 20:30 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

A jak to się robi?
Skąd to się bierze?
Te bańki?
najszczesliwsza

Post » Czw lis 24, 2011 20:33 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

najszczesliwsza pisze:A jak to się robi?
Skąd to się bierze?
Te bańki?

Ja nigdy nie stawiałam, kiedys bardzo dawno temu moja babcia to robiła.
Ale pewno Gosia Ci zaraz podpowie.
Wiem tylko, że są ponoć takie na zimno i na gorąco stawiane...

vip

Post » Czw lis 24, 2011 20:40 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:A jak to się robi?
Skąd to się bierze?
Te bańki?

Ja nigdy nie stawiałam, kiedys bardzo dawno temu moja babcia to robiła.
Ale pewno Gosia Ci zaraz podpowie.
Wiem tylko, że są ponoć takie na zimno i na gorąco stawiane...

A miałam nadzieję, że coś wymyślisz...
TŻ obdzwania rodzinę swoją...
najszczesliwsza

Post » Czw lis 24, 2011 20:42 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

prawdziwe bańki stawiała moja babcia - ale one były na spirytusie itd
teraz w aptece masz bańki próżniowe ( nie wiem ile to teraz kosztuje , jak ja kupowałam nie było to drogie)
bardzo łatwe w obsłudze - ja tak leczyłam moją Olkę dopóki jakiś mądry lekarz nie kazał usunąć 3 migdała i ... jak ręką odjął- nawet kataru nie ma..

bańki gdzieś chyba są u mojej mamy -poszukam przez weekend
edit : TYLKO NIE CHIIŃSKIE !
ObrazekObrazek

mamaGiny

[poprzednia][następna]