Jak ja raz na ruski rok zapragnęłam przewieźć siebie tramwajem, to akurat nie zamierzało to to jechać. Noż...
Pogwizd, mogę Ci przywieźć kota. Sezon wycieczek kolejami różnymi właśnie rozpoczęłam. Czy wreszcie ktoś wynajdzie teleportację

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Trzymając sztywno wyprostowaną lewą nogę połóż sobie język na nosie. Nie sądzę aby ktokolwiek z czytających był w stanie coś podobnego osiągnąć, szczególnie o kwestię sztywno wyprostowanej nogi mi idzie.
Nie wymieniaj IV Rzeszy Pospolitej nadaremno, wybory już były i przeminęły (tfu, tfu) a Szaszka wcale nie leniuchuje, lecz uporczywie nabiera włosia którym to znienacka Cię zaskoczy najbliższą wiosną.
Kolokwialnie powiem, kot mu pyska lizał. Znaczy się niech Kulka ze Szaszką dbają o niego. Zdrowia!
pogwizd pisze:... Szaszka wcale nie leniuchuje, lecz uporczywie nabiera włosia którym to znienacka Cię zaskoczy najbliższą wiosną.
Czy myślałaś o napychaniu poduch kocim futrem? Pierzyn może? Są też tacy, którzy kocie runo przędą i tkają z niego przemyślne fatałaszki.![]()
pogwizd pisze:To by się nadało na późnowiosenny bazarek. Jestem przekonany, że zainteresowanie będzie spore. (hihot)
zabers pisze:... niech Kulka ze Szaszką dbają o niego. Zdrowia!
matka maruda pisze:...
Mierzenie kocich ogonów nie jest obowiązkowe, ja tylko tak, z ciekawości zapytałam, a wy zaraz nadinterpretujecie
matka maruda pisze:Komitet powitalny już się szykuje. Wprawdzie nasz dworzec wygląda jak... wygląda, ale za to targi są blisko.
Kurcze to ja naprawde karte kredytowa musze zabracmatka maruda pisze:Targi są po drugiej stronie ulicy
anulka111 pisze:Melduje poslusznie ,ze po stoczonej walce mam juz bilety na pkp bez przesiadek do Poznania w dodatku pierwsza klasa....bo chcialam miec pewnosc ,ze do pociagu wsiadeprzybede jesli pojedzie punktualnie 6.21 powrotny mam po 16-bo tez bez przesiadek -na wypadek jakby dziwnym trafem kupilo sie cos ciezkiego
Superrrrrrrrrr, tak wlasnie sie zastanawiam ,ze zamiast elegancji wybiore stroj sportowy i duzy plecak na wszelki wypadek-w razie czego po prostu plecak wrzuce komus do autka z hodowcow na czas latania i podziwiania kotowdalia pisze:anulka111 pisze:Melduje poslusznie ,ze po stoczonej walce mam juz bilety na pkp bez przesiadek do Poznania w dodatku pierwsza klasa....bo chcialam miec pewnosc ,ze do pociagu wsiadeprzybede jesli pojedzie punktualnie 6.21 powrotny mam po 16-bo tez bez przesiadek -na wypadek jakby dziwnym trafem kupilo sie cos ciezkiego
Anulka plecak ze stelażem zabierz - zawsze łatwiej nieść![]()
to gdzieś tak o 6.45 będziesz u mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości