DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 24, 2011 17:29 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Doczytałam. Izuś, trzymam kciuki, żeby życie w końcu bad Tobą się zlitowało :ok: :ok:

Gucio jest prześliczny, piękny kocurro z niego wyrośnie :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon paź 24, 2011 17:38 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Ja dzieci nie mam, więc się nie będę wypowiadać :oops: Pewnie w ramach rekompensaty mam tyle kotów :mrgreen:

Na kotach się znam, więc się mogę wymądrzać - na nie nie ma mądrego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale spokojem i miłością można zdziałać wszystko. A nie wątpię, że u ciebie tego nie brakuje.
A Glucio - zachowuje się jak normalny kot, to fantastyczne, że chce się bawić i nie schodzi ci z kolan. To znaczy, ze czuje się świetnie :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto paź 25, 2011 16:38 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

kamari pisze:Ja dzieci nie mam, więc się nie będę wypowiadać :oops: Pewnie w ramach rekompensaty mam tyle kotów :mrgreen:

Na kotach się znam, więc się mogę wymądrzać - na nie nie ma mądrego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale spokojem i miłością można zdziałać wszystko. A nie wątpię, że u ciebie tego nie brakuje.

Marysiu, zawsze twierdzę, ze lepszego eksperta od kocich zachowań nie ma :1luvu:
A ja - no cóż koty traktuję jak własne dzieci :mrgreen: / z TŻtem wspólnych nie mamy / :cry:
I dlatego teraz tak trzęsę się nad Guciem :oops:
On jest cudowny, daje mi pospać po nocce, rozrabia normalnie, jak dzieciak, zaczyna trochę rozumieć słowo nie :mrgreen: . Kwiatki tylko dwa razy powywracał :mrgreen: ,a mam tego sporo i tez kocham :oops:
Teraz z innej beczki - znów szukam pracy :evil: Oczywiście wiedziałam , że tak będzie, ale czasem tak bardzo już mi się nie chce :!: :oops: Czuję się czasem tak bardzo zmęczona :oops: Jedno CV juz wysłałam / było juz 606 zgłoszeń 8O /, zawsze w zapleczu jest H@M, ale nie wyobrażam sobie pracowac tam zimą, ze względu na dojazd :evil:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw paź 27, 2011 7:46 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Kciuki za owocne poszukiwania pracy trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Szukaj takiej z dobrym dojazdem. Ja jeżdżę kolejami do pracy. Jeszcze zimy nie ma a już standardowe opóźnienia pociągów to 10-15 min. A jak zaczną się mrozy i spadnie śnieg to będzie jeszcze gorzej. Wychodzę przed 6 wracam o 19 - dupa nie życie :evil:

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw paź 27, 2011 15:50 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

No właśnie takiej pracy usiłuje sie doszukać :mrgreen:
Do H@M , gdzie ludzi przyjmują zawsze i w każdej ilości , właśnie dojazd jest straszny, do znaczy do ... jest OK, ale z powrotem :evil: trzeba 3 km drałowac pieszo drogą bez pobocza, którą śmiga tir za tirem :evil: Albo jeżdzic autobusem podstawianym przez firmę - 5 zł w jedną stronę , a płacą 9,52 brutto za godz, więc 1,5 godz pracy trzeba poświęcić na zapłatę dojazdu do miasta, plus sieciówka miejska ,więc nic dziwnego, ze ludzie odpadają :mrgreen:

Guciak ma już ksywę potffór lub gnojek :oops: .Gnębi biedną Misię strasznie :cry: , aż mi jej żal. A ona dobre serduszko ma :wink: , przecież jak machnęłaby konkretnie łłapą, to młody leciałby i leciał , ileciał...... :ryk:
Jego żywiołowość po prostu przeraża spokojną , rozleniwioną kotę :mrgreen:
Ech, cieszę się, że w przyszłym tyg zrobię sobie wolne / mniej będę się cieszyć, jak w grudniu będzie czas na wypłatę :evil: / - porobię trochę fotek, wrzucę te , które już mam.No wstyd normalnie, że mały jest prawie trzy tyg, a fotek mało :oops: Brak dokumentacji dorastania :oops: :mrgreen:

izka53

Post » Pt paź 28, 2011 1:51 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Braki w dokumentacji rzeczywiście skandaliczne :mrgreen:
Misi dobrze zrobi taki rozrabiający Glucik, rozrusza ją troszkę :ryk:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt paź 28, 2011 15:36 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

No i już sobie w domu posiedze :evil:
Zachciało mi się od razu CV wysyłać - dwa ino no i idę od środy na popoludnie do .....pakowania czekoladek :mrgreen:
Jakies smieszne grosze płacą, ale w Poznaniu, dojazd miejskim autobusem, trochę ode mnie daleko, / autobus, tramwaj, autobus /, ale jest czas na szukanie czegos lepszego :mrgreen:

Gucio poznaje dzis uroki ogrodu - na dworze ciepło choc strasznie ponuro, więc wypuściłam gada troszku i tak się spodobało, że co chwile wybiega. Jakjestem z nim , to pełne szaleństwo, poznał kocura sąsiadów, jak ja w domu na podglądzie ,. to za chwilę pisk no wpuść mnie :ryk:
Foty sa , w weekend na pewno dodam, bo kilka jest fajnych :mrgreen:

izka53

Post » Pt paź 28, 2011 20:44 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

U nas dzisiaj było piękne słoneczko i ciepło jak latem 8O
Dla kotów pogoda świetna, nie dziwię się, że Glutek się wyrywa :D

Wielkie kciuki za bardzo dobrą pracę :ok: :ok: :ok:

No i baaardzo niecierpliwie czekamy na zdjęcia.
[quote="izka53Foty sa , w weekend na pewno dodam, bo kilka jest fajnych :mrgreen:[/quote]
Tak nieśmiało przypomnę, że już mamy weekend 8)
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob paź 29, 2011 7:54 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

witamy weekandowo :mrgreen:

Gutek nie wkurzaj Miśki bo jak Cie swym ciężarem przywali to bedziesz naleśnik :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie paź 30, 2011 0:28 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

witaj , Karola, Twoje zwierza powalają , no ale to dwa małolaty, im łatwiej się porozumieć :ok:
U nas i tak przebiega to lepiej niż się spodziewałam, Misia chyba jakoś rozumie, że Gucio to młode i głupie i trzeba odpuscić - ale krechę na nosku już ma :mrgreen:

kamari pisze:Tak nieśmiało przypomnę, że już mamy weekend 8)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Marysiu , ale ten weekend jest dłuuuuuugi. :lol:
Najpierw trza nadrobić zaległości domowe, porobić wiązanki na cmentarz,wyprawić TŻta do rodzinki i wreszcie od niedzieli WEEKEND.Chcę zajrzeć na światówkę, ale nie wiem czy dobudze się o odpowiedniej porze :oops: , w poniedz z Mamą na cmentarz / woli wcześniej niż w tłoku /, a wtorek CAŁY MÓJ.
mam nadzieję, że starczy mi czasu na posprzątanie

izka53

Post » Nie paź 30, 2011 8:08 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie paź 30, 2011 17:57 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Weekend się kończy, a zdjęć nie ma :roll: Chyba, że liczymy to jako długi weekend, do środy :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie paź 30, 2011 18:13 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Dlatego pisałam, ze to baaaardzo długi weekend :ryk: :ryk:
Byłam dziś na wystawie kotów, obłęd kompletny, dwie hale targowe kotów, tysiące ludzi, niektóre kociaste cudowne.
Poznałam forumowego Nataniela Słońce Sajan*PL - jest jeszcze piękniejszy niz na zdjęciach. :1luvu:

A sesja Gucia będzie za małą chwilkę, zdjęcia już wrzucone na kompa, teraz tylko image shock i ......będę czekac na komentarze :mrgreen:

izka53

Post » Nie paź 30, 2011 19:05 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

No i jest sesja zdjęciowa, mam nadzieję, ze modzi się nie wkurzą

toaleta brzuszka
Obrazek

Duza przy kompie, czas na mizianki
Obrazek

wyprawa w nieznane
Obrazek

.....iść czy nie iść
Obrazek

tam jest Misia
Obrazek

Obrazek

jestem strasznie wielkim , grożnym kotem
Obrazek

a jednak kolanka sa najlepsze
Obrazek
Obrazek

wieczorowo
Obrazek

Duży też moze być
Obrazek
Obrazek

sam sobie wezmę
Obrazek

przeciez juz po bajce...
Obrazek

no i gdzie ten Duży pojechał
Obrazek

I to by było na tyle, idę zmywac naczynia :evil:

izka53

Post » Nie paź 30, 2011 19:16 Re: DOKOCIŁAM SIĘ - GLUCIO CHCE POKOCHAĆ MISIĘ, A ONA?

Zakochałam się :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]