kotx2 pisze:drzewiej tez byłam sucha jak wieszaktrochę mi tego brakuje
I co robiłaś, że ci się przybrało, mów zaraz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:vip0 pisze:Już dawno przestałam mieć kompleksy na temat swojego wyglądu, nie utyję i już.
Też mi się kiedyś tak wydawało
vip0 pisze:...mina sr.....cego kota jest jedyna![]()
Punio to sie tak skupia...wytrzeszcz oczu prezentuje, wzrok skupiony w jednym punkcie...można się uśmiać po pachy.
Wiktora z kolei kompletnie nie interesuje, co akurat robi jego tylna połowa...często przysypia.
vip0 pisze:kotx2 pisze:drzewiej tez byłam sucha jak wieszaktrochę mi tego brakuje
vip0 pisze:A tak z 10 by mi się przydało....3 po ciele, a 7 z przodu![]()
![]()
.
kamari pisze:vip0 pisze:kotx2 pisze:drzewiej tez byłam sucha jak wieszaktrochę mi tego brakuje
Też proszę o przepisjak mi jeszcze raz ktos powie, że jestem za chuda, to walnę w mordę, wzorem Gosi, cegłówką
vip0 pisze:Bazyliszkowa pisze:vip0 pisze:Już dawno przestałam mieć kompleksy na temat swojego wyglądu, nie utyję i już.
Dorotka, no tak mi wychodzi...jem dużo- nic...nie jem- też nic...
Ważę tyle co worek cementu, co przy moim wzroście jest niewskazane mocno.
A tak z 10 by mi się przydało....3 po ciele, a 7 z przodu![]()
![]()
.
kamari pisze:Gosiu, dziękuję ci za twój wątek, już dawno się tak serdecznie nie obśmiałamOd razu mi odpuściło
![]()
I te komentarze..po prostu boskieModelka odległa w czasie ... kupuję
vip0 pisze:kamari pisze:Gosiu, dziękuję ci za twój wątek, już dawno się tak serdecznie nie obśmiałamOd razu mi odpuściło
![]()
Śmiej się, śmiej, Mario...a gdyby nie moja głupota, to karierę mogłam zrobić...ferrari jeździć, we własnym basenie członki moczyć, po piętrowym domu na rolkach jeździć...a moje koty miałyby diamentowe obroże i złote miski...a Puniowi kupiłabym najmniejszą kuwetkę, jaką bym znalazła...
ekhem..to może ja już...tego...zamilknę...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bianka 4 pisze:vip0 pisze:Bazyliszkowa pisze:vip0 pisze:Już dawno przestałam mieć kompleksy na temat swojego wyglądu, nie utyję i już.
![]()
.
Mogę Ci oddać nawet więcej niż 10... tylko gorzej z tym z przodu, bo tu to by się 1 góra 2 zbędne znalazły
vip0 pisze:kamari pisze:Gosiu, dziękuję ci za twój wątek, już dawno się tak serdecznie nie obśmiałamOd razu mi odpuściło
![]()
Śmiej się, śmiej, Mario...a gdyby nie moja głupota, to karierę mogłam zrobić...ferrari jeździć, we własnym basenie członki moczyć, po piętrowym domu na rolkach jeździć...a moje koty miałyby diamentowe obroże i złote miski...a Puniowi kupiłabym najmniejszą kuwetkę, jaką bym znalazła...
ekhem..to może ja już...tego...zamilknę...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kamari pisze:Bianka 4 pisze:vip0 pisze:Bazyliszkowa pisze:vip0 pisze:Już dawno przestałam mieć kompleksy na temat swojego wyglądu, nie utyję i już.
![]()
.
Mogę Ci oddać nawet więcej niż 10... tylko gorzej z tym z przodu, bo tu to by się 1 góra 2 zbędne znalazły
Ja poproszę te 10 kiloTylko, żeby mi większość w biust poszła i trochę w biodra. Za brzuszek to ja serdecznie podziękuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter i 1180 gości