Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:
Ominia po raz pierwszy raz śpi przytulona do innego kota.
kamari pisze:A propos Omini. Właśnie w tej chwili odbywa się historyczna...historia![]()
Ominia jest kotem proludzkim bardzo, ale zdecydowanie nie lubi kotów. Nie wiem skąd to wynika, po prostu tak jest.
Ale ... razem z Ominią mieszka Niusia, która opiekuje się wszystkim stworzeniami i nie rozumie co to znaczy nie lubić innych. I dzisiaj Niusia wreszcie postawiła na swoim
Ominia po raz pierwszy raz śpi przytulona do innego kota.
kamari pisze:Witamy cioteczki![]()
Od trzech dni robię polowanie z "kamerą wśród zwierząt"Coco w czasie snu pięknie merda ogonem. Nie są to jakieś tam drgania, tylko regularne pełne ruchy ogona. Próbowałam to nagrać, ale zanim uruchomię aparat, ona przestaje
kamari pisze:Na jawie też, ale w pozycji leżącej, na siedząco jeszcze tego nie robi. W czasie snu te ruchy są najintensywniejsze.
Bazyliszkowa pisze:Byłam już na wątku relaksacyjnym, teraz zaglądam na optymistyczny.
Coco macha ogonem tylko w czasie snu? Na jawie nie?
Gibutkowa pisze:Bazyliszkowa pisze:Byłam już na wątku relaksacyjnym, teraz zaglądam na optymistyczny.
Coco macha ogonem tylko w czasie snu? Na jawie nie?
A jaki to jest "relaksacyjny"?
kamari pisze:Nie wydaje mi się, żeby sznurek miał wpływ na jedzenie. Co innego, gdyby się splątał w środku, ale wtedy kot by wogóle nie jadł, miał wymioty i nie robił kupiny.
Może mu się po prostu znudziło dane jedzenie, też tak bywa. Ja swoim daję przemrożone, sparzone już im tak dobrze nie idzie. No i robię "płodozmian".
A może Czarek jest zasierściony? Kiedy się odkłaczał?
Sprawdzałaś mu węzły chłonne i oczy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości