Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Oj, no niedobrze.. Lepiej byloby uspic. Przynajmniej 3.
dalia pisze:kalair pisze:Oj, no niedobrze.. Lepiej byloby uspic. Przynajmniej 3.
to się łatwo mówi
ja tez nie uśpię miotu ślepego, z aborcyjna nie mam problemu
anulka111 pisze:Nie ma powodu do gniewania,podobnie ,jak bez sensu jest namawianie do kwesti usypiania, jak ktos sie nie moze przemoc to tego nie zrobi i tyle. Wyszlo jak wyszlo-ani znajoma ,ani ja nie cieszymy sie z tych kociakow ,ale zrobimy to co mozna-dopilnujemy ,by zostaly wykastrowane,mamusie mozna kastrowac za miesiac gdzies. Kociaki zas sa obu plci ,wiec tez szybko trzeba bedzie je zabezpieczyc.
Na razie zastanaiwam sie jaka karme mamunia powinna jesc,by byc w formie do sterylki za miesiac-macie jakies propozycje?? To mlodziutka ,chudziutka koteczka![]()
Chcialabym cos bezpiecznego kupic,co nie wywola u niej rewolucji.
Kitten z rc?
MariaD pisze:Każdy Kitten: RC, Purina będzie dobry. Do tego mięso wołowe, kurczęce lub z indyka. lub dobra puszka. Jak kociaki zaczną wykazywać zainteresowanie suchym zmienić na RC Babycat.
dalia pisze:MariaD pisze:Każdy Kitten: RC, Purina będzie dobry. Do tego mięso wołowe, kurczęce lub z indyka. lub dobra puszka. Jak kociaki zaczną wykazywać zainteresowanie suchym zmienić na RC Babycat.
![]()
tak jakoś się składa Mario że od zeszłego roku co masz miot to pojawiają się kociaki![]()
siła wyższa widać
MariaD pisze:dalia pisze:MariaD pisze:Każdy Kitten: RC, Purina będzie dobry. Do tego mięso wołowe, kurczęce lub z indyka. lub dobra puszka. Jak kociaki zaczną wykazywać zainteresowanie suchym zmienić na RC Babycat.
![]()
tak jakoś się składa Mario że od zeszłego roku co masz miot to pojawiają się kociaki![]()
siła wyższa widać
Fakt, poprzednio zabers, teraz anulka111. Uważaj, bo na Ciebie przyjdzie kolej...
![]()
w kazdym pasazu realuu sa sklepy zoologiczneMalgWroclaw pisze:To u Was w realu jest RC kitten![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 418 gości