Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:No to fajnie. Kotki zaniedbywane, zostawiane samotnie. Chyba będzie trzeba powiadomić odpowiednie władze....
bubor pisze:Aaa tam zaniedbane , hulaj dusza - Dużych nie ma , wolna cała chata .........
Sihaja pisze:Ja tam nie jestem pewna, czy one takie zadowolone. Ostatnio późno do domu przychodziłam, to Gaja się na mnie obraziła i taką koopę walnęła pod drzwiami wejściowymi, że jak weszłam to pół przedpokoju była do sprzątania... Tak mi zawsze robi, gdy za długo i za często mnie nie ma. No i dziś grzecznie po pracy do domku przyszłam....
kalair pisze:Sihaja pisze:Ja tam nie jestem pewna, czy one takie zadowolone. Ostatnio późno do domu przychodziłam, to Gaja się na mnie obraziła i taką koopę walnęła pod drzwiami wejściowymi, że jak weszłam to pół przedpokoju była do sprzątania... Tak mi zawsze robi, gdy za długo i za często mnie nie ma. No i dziś grzecznie po pracy do domku przyszłam....
Moje, jak nas dlugo nie ma, udaja, ze nas nie znaja..![]()
![]()
bubor pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Ja tam nie jestem pewna, czy one takie zadowolone. Ostatnio późno do domu przychodziłam, to Gaja się na mnie obraziła i taką koopę walnęła pod drzwiami wejściowymi, że jak weszłam to pół przedpokoju była do sprzątania... Tak mi zawsze robi, gdy za długo i za często mnie nie ma. No i dziś grzecznie po pracy do domku przyszłam....
Moje, jak nas dlugo nie ma, udaja, ze nas nie znaja..![]()
![]()
I tak bezkrytycznie wpuszczają nieznajomych do domu ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 116 gości