Annazoo pisze:AYO pisze:Własne Twoje dziecko jest na mietłach już czas jakiś a Ty nic nie wiesz?
Nie wiem
Co to za gópie gadanie, mówiłam Ci nie raz i nie dwa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:AYO pisze:Własne Twoje dziecko jest na mietłach już czas jakiś a Ty nic nie wiesz?
Nie wiem
Annazoo pisze:Ostatnio zapakowałam do dużego transportera aż 4 koty (dobrze, że 3 z nich to małe) i nie mogłam podnieśćOdkręciłam zatem torbę na zakupy od stelaża, przywiązałam transporter do kółek i tak pojechałam do wetki
A w drodze powrotnej zajechałam tym pojazdem do apteki
Kinga Warmijska pisze:Annazoo pisze:Ostatnio zapakowałam do dużego transportera aż 4 koty (dobrze, że 3 z nich to małe) i nie mogłam podnieśćOdkręciłam zatem torbę na zakupy od stelaża, przywiązałam transporter do kółek i tak pojechałam do wetki
Anno, oto coś dla Ciebiehttp://www.zooplus.pl/shop/psy/transporter_klatka_dla_psa/wozek_kolka
Pasibrzucha pisze:Annazoo pisze:AYO pisze:Własne Twoje dziecko jest na mietłach już czas jakiś a Ty nic nie wiesz?
Nie wiem
Co to za gópie gadanie, mówiłam Ci nie raz i nie dwa
Pasibrzucha pisze:Co jeszcze Ci się nie zatrzymało na sicie, hę? Wyjątkowo duże te sitowe oka masz. Może to powinnam chitrze wykorzystać
edit_f pisze:wróciwszy z polszczy.. zaznaczam..
edit_f pisze:bo tu wcześniej był konkurs na twoje najładniejsze kocie, a ja głosu nie zabrałam.. wszystkie ładne są to prawda.. ale.. spóźniona wykrzyczeć muszę: DORCIA NAJCUDOWNIEJSZA JEST I BASTA!!!o!
Annazoo pisze:Ostatnio zapakowałam do dużego transportera aż 4 koty (dobrze, że 3 z nich to małe) i nie mogłam podnieśćOdkręciłam zatem torbę na zakupy od stelaża, przywiązałam transporter do kółek i tak pojechałam do wetki
paw pisze:Annazoo pisze:Ostatnio zapakowałam do dużego transportera aż 4 koty (dobrze, że 3 z nich to małe) i nie mogłam podnieśćOdkręciłam zatem torbę na zakupy od stelaża, przywiązałam transporter do kółek i tak pojechałam do wetki
proponuję przeprowadzić wśród sąsiadów ankietę czy nadajesz się na czarownicę
Annazoo pisze:paw pisze:Annazoo pisze:
Jimi dziś dostał psikacza do noska, bardzo był zdegustowany, ale szybko się odobraził
właśnie miałam pytać. ten psikacz to woda morska, sterimar, tak? jak psikasz - w okolicy noska czy wkładasz końcówkę do dziurki nosowej? kleksinek znowu (ciągle) kicha ;( u niego to ma podłoże alergiczne, ale może taki naturalne przetkanie by pomagało ...
Nie da się włożyć do noska, nosek za maleńki, ale przytykam do noska i naciskam wtedy spust. Przynajmniej połowa znajdzie się wewnątrz.
paw pisze:Annazoo pisze:paw pisze:Annazoo pisze:
Jimi dziś dostał psikacza do noska, bardzo był zdegustowany, ale szybko się odobraził
właśnie miałam pytać. ten psikacz to woda morska, sterimar, tak? jak psikasz - w okolicy noska czy wkładasz końcówkę do dziurki nosowej? kleksinek znowu (ciągle) kicha ;( u niego to ma podłoże alergiczne, ale może taki naturalne przetkanie by pomagało ...
Nie da się włożyć do noska, nosek za maleńki, ale przytykam do noska i naciskam wtedy spust. Przynajmniej połowa znajdzie się wewnątrz.
trochę to drastycznie brzmi, ale może warto spróbować... dzięki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], MB&Ofelia i 965 gości