od 2 dni świeci słońce. Ogonek czuje się lepiej, brakuje mu swojego człowieka któremu mógłby pomruczeć na kolanach.Każde wejście do domu zaczyna się obcieraniem, wskakuje na kanapę i znów chce mizianka. Taka staruszkowa dola że nikt nie chce poczciwego kocura dlaczego?przecież on jest taki kochany
Ogonek wraca ....starości dożyje u mnie - ma DS[*] NA ZAWSZE W MOIM SERCU KOCHANIE viewtopic.php?f=13&t=129691
Iza, spokojnie - nie takie bidy znajdowały domki. Nam się udało wyadoptować kilku Kocich Seniorów od Pani Basi do ds, i to jakich Zrób mu lepsze zdjęcia a na koniec sierpnia zamów ogłoszenia u CatAngel, co? Ja zasponsoruję (jeśli nie zapomnę a jak zapomnę, to przypomnij się proszę
I zdjęcia potrzebne lepsze, dużo lepsze!
No, a kciuki są obecne I wygłaskaj Kocia od Ciotki
Ale się boję żeby nie było za późno dla niego, bo nie ma zainteresowania. Zdjęcia zrobię lepsze obiecuję, a co do ogłoszeń na pewno się przypomnę,a może Ogonek znajdzie swojego człowieka do końca sierpnia? Wygłaszczę,wyszczotkuję bo to uwielbia.
Ogonek wraca ....starości dożyje u mnie - ma DS[*] NA ZAWSZE W MOIM SERCU KOCHANIE viewtopic.php?f=13&t=129691
A ogłaszany gdzieś jest? Jeśli chcesz, to mogę zasponsorować mu ogłoszenia już teraz, o sierpniu pomyślałam ze względu na powroty z urlopów i większy ruch w adopcjach MIEJMY NADZIEJĘ W takim razie poproszę DUŻO lepsze zdjęcia niż to 1 razem z opisem upodobań, zachowania Ogonka, wykonanych zabiegów, na adres: carmen201@onet.pl. Poproszę Gosię o ogłoszenia dla Grubciaka
Ogonek ciągle czeka na swój wymarzony dom, śpi nadal na balkonie a noce niestety coraz zimniejsze. Biorę go do domu tak często jak tylko sie da.
WAŻNA INFORMACJA-Ogonek załatwia się do KUWETY trochę się obawiałam czy tak stary kocur załatwi się do kuwety jak tyle czasu robił to na dworze. Jestem bardzo zadowolona bo zwiększa się tym samym jego szansa na adopcję .Zdjęcia zrobiłam i wstawię je najszybciej jak tylko się da.
domku, domku gdzie jesteś