Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Ja tez ,a na razie czekam na remoncik mini od srody sie ostatecnzie zacnzie -musze kupic morze octu do mycia
anulka111 pisze:Ale nie ma nic lepszego na pyl,a kawalek sciany beda wycinacbo poszerzam otwor drzwiowy do lazienki-za okolo 3tyg bede miala drzwi w lazience
kalair pisze:anulka111 pisze:Ale nie ma nic lepszego na pyl,a kawalek sciany beda wycinacbo poszerzam otwor drzwiowy do lazienki-za okolo 3tyg bede miala drzwi w lazience
Aaaa!![]()
![]()
![]()
Super! A to musisz powiekszyc ten otwor? Beda wieksze?
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Ale nie ma nic lepszego na pyl,a kawalek sciany beda wycinacbo poszerzam otwor drzwiowy do lazienki-za okolo 3tyg bede miala drzwi w lazience
Aaaa!![]()
![]()
![]()
Tak mialam miejsce na drziw 70cm z bieda....teraz beda 80 to wazne bo kuweta stoi na wejsciu i kazdy cm sie liczy.....no i likwiduje moje drzwi harmonijkowe ,ktore jzu drzwi nie przypominaja
kalair pisze:anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Ale nie ma nic lepszego na pyl,a kawalek sciany beda wycinacbo poszerzam otwor drzwiowy do lazienki-za okolo 3tyg bede miala drzwi w lazience
Aaaa!![]()
![]()
![]()
Tak mialam miejsce na drziw 70cm z bieda....teraz beda 80 to wazne bo kuweta stoi na wejsciu i kazdy cm sie liczy.....no i likwiduje moje drzwi harmonijkowe ,ktore jzu drzwi nie przypominaja
He he, ja tez zlikwidowalam w pokoju.. Jest ...dziwnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1340 gości