Moderator: Estraven

Tess 1610 pisze:No właśnie,ja też uwielbiam wieeelkie kotywłaśnie zważyłam małego,ma 3,1kg i 5 miesięcy,czyli chyba w normie?zapowiada się na dużego mam nadzieję

Tess 1610 pisze:Dla mnie to mój też wydaje się chudyale ciężki jest,wet popukał się w czoło jak byliśmy na wizycie i mówiłam mu,że jest za chudy

Tess 1610 pisze:Też byłam na wątku Zuluska,tak mi go żalmęczy się biedaczek,a myślę,że cudu już nie będzie,ale nie wiem co bym zrobiła na miejscu Hakity,może też bym się starała utrzymać kota przy życiu jak najdłużej i liczyłabym na cud?to straszna decyzja dla niej. A jeżeli chodzi o mojego srajdka to prawda,jestem przewrażliwiona,nie wstydzę się do tego przyznać
ale Ty również masz bzika na punkcie Bejbi
taki to już los,kocich mamuś
i też nie wstydzę się tego.Trzęsę się o Bejbi jak osika na wietrze,ale mam powód.Mimo leków te dziwne dźwięki robi
tyle razy śni mi się,że głaszczę go,a on się ociera o mnie ...zawsze tak robił,spał mi na brzuchu,mimo swojej wagi,teraz mały tak robi,tylko,że on chwilę tylko wytrzyma,spada i idzie ułożyć się w wygodniejsze miejsce.Sajgon to był kot nad koty,wyjątkowy,dlaczego nie mógł być ze mną dłużej 
Tess 1610 pisze:Dzisiaj mija trzeci miesiąc od śmierci najukochańszego Sajgutka![]()
tyle razy śni mi się,że głaszczę go,a on się ociera o mnie ...zawsze tak robił,spał mi na brzuchu,mimo swojej wagi,teraz mały tak robi,tylko,że on chwilę tylko wytrzyma,spada i idzie ułożyć się w wygodniejsze miejsce.Sajgon to był kot nad koty,wyjątkowy,dlaczego nie mógł być ze mną dłużej

Tess 1610 pisze:No właśnie,u Ciebie same święta,a mnie prawie Dzień Matki na smutnonie da się zapomnieć,niestety...
vailet pisze:Ile już waży młodzieniaszek?

Tess 1610 pisze:vailet pisze:Ile już waży młodzieniaszek?
Dokładnie 3,8kg,wczoraj ważony
A ile ma dokładnie miesięcy ten rudy książę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan, Silverblue i 10 gości