Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 23, 2011 18:19 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Wesołych Świat Wielkanocnych życzę ja i moje trzy futra. :)

Obrazek
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Nie kwi 24, 2011 11:22 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Dopisuję się i ja
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Od: Czw lut 24, 2005 18:55

Post » Śro kwi 27, 2011 13:46 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Się i tutaj melduję w kąciku :oops:

Obrazek

MNIAAAMMM :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob kwi 30, 2011 20:21 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

I zaczęły się harce i swawole. Może to wszystko nie do konca pewne, ale Gia rano biega z Wedlem, on chodzi za nią wszedzie, a ona za nim, nierozlączna parka;)jak jeden ma zabawkę to drugi chce ta samą, jeden na drapaku to i drugi chce w tym samym miejscu. Gia bardzo towarzyska, spała u mnie kolezanka i specjalnie ja polożylam w moim pseudosalonie żeby Gia po niej nie skakała i zeby poranne harce odbywaly się w sypialni, a tutaj ku mojemu zdziwieniu Gia spala z Beata no i Wedel też tam dochodził,także bardzo gościnne towarzystwo :)) Luna natomiast chodziła cała noc niezdecydowana bo w koncu wróciła do łóżka, Gia w łóżku już nie spi przychodzi tylko na przytulanki ale myślę że jeszcze może sie to zmienić:))Wszystko nabiera dobrego rytmu kociego wspólżycia i bardzo mnie to cieszy:D A teraz długi weekend i pora odpocząć, życzę Wam rowniez milego wypoczynku!!!!
Obrazek

angel03

Od: Nie kwi 29, 2007 13:36

Post » Sob kwi 30, 2011 22:07 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Cieszę się bardzo z dobrych wieści :kotek:

Robi sie cieplo -moj Rys coraz czesciej przychodzi do lozka tylko na troche ,bo mu za cieplo jest -chlodzi sie w umywalce lub wannie lub na kafelkach -moze Gia juz dostaje doroslego futerka i tez jej za cieplo?
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto maja 03, 2011 19:12 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Poprosze o foteczki Tego Cudeńka,Gia :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw maja 05, 2011 17:27 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Wyjechaliśmy na dwa dni ostatnio, do kociastych przychodziła koleżanka, karmić, robić porządek, wiadomo, po naszym powrocie natomiast okazało się że między kotami panuje wielka symbioza, Luna zaczepia Gię łapką, zabawy z Wedlem, dotykanie, pacanie, wszystkie razem wszędzie....aż tak nie było, byliśmy w szoku, tak się zżyły jak były same....???przyżyłam szok, ale niezmiernie się cieszę!Ogólnie życie nabrało typowego kociego tempa i rewolucje się nie odbywają, wieczorami wszystkie siedza z nami i bacznie obserwują. Gia ma często ochotę na przytulanie i uwielbia leżeć obok Bartka i mu "pomagac" jak ma jeszcze coś do zrobienia w domu.....na dowód daje foty!!!

Mam nadzieję, że Bartek nie będzie miał mi za zle że go ujawniłam, dobrze że tu nie zagląda;)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dodam tylko że Lusia wyjątkowo nie lubi zdjęć, ona nie jest do fotografowania tylko przytulania:)))
Obrazek

angel03

Post » Czw maja 05, 2011 17:31 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Giusia pieszczoszka i pomocnica :1luvu:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Czw maja 05, 2011 18:01 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

No proszę jaka ciekawska panienka :P

ewagrz

Od: Nie maja 02, 2010 15:58

Post » Czw maja 05, 2011 19:16 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

ewagrz pisze:No proszę jaka ciekawska panienka :P

A jakie sztuczki zna Gamina?
Obrazek

angel03

Post » Czw maja 05, 2011 19:34 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Przychodzi na komendę "chodź", prosi ,daje łapkę, wskakuje na pokazane miejsce na komendę" hop" no i nadstawia główkę na hasło "buzi" :)
Oczywiście jak to kot ma czasem swoje humorki :wink:

ewagrz

Od: Nie maja 02, 2010 15:58

Post » Czw maja 05, 2011 19:47 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

ewagrz pisze:Przychodzi na komendę "chodź", prosi ,daje łapkę, wskakuje na pokazane miejsce na komendę" hop" no i nadstawia główkę na hasło "buzi" :)

jeju ja chcę nauczyć Gię, jak to zrobić??!!
Obrazek

angel03

Post » Czw maja 05, 2011 19:50 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

angel03 pisze:
ewagrz pisze:Przychodzi na komendę "chodź", prosi ,daje łapkę, wskakuje na pokazane miejsce na komendę" hop" no i nadstawia główkę na hasło "buzi" :)

najprościej - wykorzystać jedzonko i żarłoczność koteczka :wink: np. proś wychodzi bardzo naturalnie kiedy nad kotkiem "zawiśnie" przysmaczek :mrgreen:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Czw maja 05, 2011 20:04 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

ewkaa pisze:
angel03 pisze:

najprościej - wykorzystać jedzonko i żarłoczność koteczka :wink: np. proś wychodzi bardzo naturalnie kiedy nad kotkiem "zawiśnie" przysmaczek :mrgreen:

yhmm.....to Luna tak prosi, zupełnie naturalnie:))przed chwilą wykorzystałam siad i przysmaczek...będę próbować, ale to podawanie łapy...to nie wiem.....cieżko żeby tak sama podała.
Obrazek

angel03

Post » Czw maja 05, 2011 20:05 Re: Kocie Rewolucje - kolorowy Mix - Luna, Wedel, Gia

Obrazek

Odpadłam :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Zahipnotyzowała mnie :oops:

A tż sympatyczny facio widać
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]