Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze:Moj internet jest przez satelite jakos tam. Nie wiem dokoladnie jak to dziala, ale Kabel Deutschland to nie jest. Nic innego tu nie dziala...
SecretFire pisze:Praca...dopiero od wczoraj mam internet, wiec zaczne dopiero szukac. Najbardziej mnie wkurza, ze szef mi wiekszosc rzeczy po prostu zatail i musze n. p. robic pogotowie telefonowe i to miedzy 7 - 22 godz. Z tym ze nikt sie tych godzin nie trzyma. Do tego dochodzi, ze musze dzwonic po firmach nieznanych i "sprzedawac" nas jako wyporzyczalnia zwyzek i liftow. No i jeszcze pare innych spraw mi nie powiedzial. N. p. ze nadgodziny bede musiala bezplatne robic itp.
aburacze pisze:Właśnie stwierdziłem, że chyba nadrobię czytanie poprzedniej części wątkuJa sobie spokojnie czekałem na Kociarni, robiłem ogłoszenia kotów, np. Niny z pseudoschroniska (właśnie znalazła dom we Wrocławiu) oraz trikolorki z Warszawy (jest w DT z rokowaniami na DS), teraz pomagam ogłaszać koty z Darłowa (ukłony dla CatAngel za akcję), a z tego co widzę tutaj się działo mnóstwo dramatycznych rzeczy, o braku internetu nie wspominając (brak postów tylko wzmagał dramatyzm).
CatAngel pisze:Yyyyy a o co chodzibo ja nie w temacie
i ostatnio nic nie wiem
![]()
CatAngel pisze:A o to chodzia nie ma za co
![]()
CatAngel pisze:Ja w szukaniu dzisiaj odpadam niestety nie pomogęjestem zmęczona
naszukałam się oj naszukałam czterech DT, transportów tu i tam. Codziennie mam jakiegoś kota na JUŻ
bidulki
czy to się skończy. Wszystkie swoje DT zapchałam kotami w potrzebie
![]()
SecretFire pisze:W czasie probnym moge odejsc w ciagu dwuch tygodnie. W niezgodnosci tez z dnia na dzien. Ale taka swinia nie jestem. Mam ludzi, ktorzy mi w Szwajcari tez szukaja, bo nawet moj gospodarz tam pracuje i jego corka tez. Paru innych tez beda miec uszy otwarte.
Sorry Dziobki, ale ide spac. Nic mi sie nie chce a naprawde koszmar dzis mialam, wiec zmeczona jestem. Cos mi sie tez wydaje, ze miau bedzie ubolewac, bo naprawde mam o wiele mniej czasu. W lato czekaja mnie tu inne przygody i chce je tez uzywac. Komputer bedzie troche zalegal kurzem.
Spijcie ladnie i slodko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter i 1144 gości