Ja ostatnio jak czekałam na paczkę i wiedziałam, że wydano doręczycielowi, to warowałam przy drzwiach

Piszę PW

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annahelena pisze:najszczęśliwsza postaram ci odpowiedzieć wieczorkiem.
Teraz na szybko (bo zaraz autobus mi ucieknie) wrzucam nową zabawkę dla Majki.
Tak to jest jak kota nie ma to myszy harcująMiałam taki wielokolorowy kawałek muliny. Łatwo się robi. Także jak Majka bezie reflektować na zabawę z myszami to narobię ich więcej
annahelena pisze:Majeczka będzie dopiero w przyszłym tygodniu.
annahelena pisze:
Wiecie co, mam trochę zgryza z ludźmi, którym mówię, że biorę dorosłego kota ze schroniska. A jak się dowiadują, że trzeba jeszcze podpisać umowę adopcyjną to robią wielkie oczy i patrzą na mnie jak na wariatkę.![]()
Oczywiście uważają, że jak już mi tak bardzo zależy na kocie (kot dla moich rozmówców to fałszywiec i wredota) to mam sobie złapać jakiegoś młodego, bo takiego lepiej się wychowuje pod swoje upodobania.![]()
Albo ja mam dziwnych znajomych, albo jakaś niewiedza z ich strony, albo powielają stereotypy i schematy?
Ja jeszcze nie mam zwierzątka w domu, a już mi się odechciewa tłumaczenia wszystkim ze swoich decyzji, bo oni by zrobili to inaczej.![]()
A ja tylko będę kiwać głową , a sobie swoje i tak pomyślę.
annahelena pisze:Dorotko wczoraj dostałam smsa ze schroniska, że będzie leciał program o nich. Już sobie nastawiłam przypomnienie w telefonie.
Może Majkę gdzieś wypatrzę.![]()
Dorotko a co się stało Mary?
Wiecie co, mam trochę zgryza z ludźmi, którym mówię, że biorę dorosłego kota ze schroniska. A jak się dowiadują, że trzeba jeszcze podpisać umowę adopcyjną to robią wielkie oczy i patrzą na mnie jak na wariatkę.![]()
Oczywiście uważają, że jak już mi tak bardzo zależy na kocie (kot dla moich rozmówców to fałszywiec i wredota) to mam sobie złapać jakiegoś młodego, bo takiego lepiej się wychowuje pod swoje upodobania.![]()
Albo ja mam dziwnych znajomych, albo jakaś niewiedza z ich strony, albo powielają stereotypy i schematy?
Ja jeszcze nie mam zwierzątka w domu, a już mi się odechciewa tłumaczenia wszystkim ze swoich decyzji, bo oni by zrobili to inaczej.![]()
A ja tylko będę kiwać głową , a sobie swoje i tak pomyślę.
annahelena pisze:Dorotko wczoraj dostałam smsa ze schroniska, że będzie leciał program o nich. Już sobie nastawiłam przypomnienie w telefonie.
Może Majkę gdzieś wypatrzę.![]()
Dorotko a co się stało Mary?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 47 gości