ka_towiczanka pisze:Przywitam się.
Kocham tłuściutkie rude doopska i jestem nosicielką wirusa norweskiej leśniozy. Pasuję?
ja też norewską leśniozę noszę

i jeszcze ruszczyzna u mnie panuje

a łaczy nas również zamieszkanie, no może region

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ka_towiczanka pisze:Przywitam się.
Kocham tłuściutkie rude doopska i jestem nosicielką wirusa norweskiej leśniozy. Pasuję?
ka_towiczanka pisze:sliver_87 pisze:ka_towiczanka pisze:Przywitam się.
ja też norewską leśniozę noszęprzebieg bardzo ostry:)
i jeszcze ruszczyzna u mnie panuje:)
a łaczy nas również zamieszkanie, no może region
Miło mi sliver![]()
Podglądałam już Twoje rusko norweskie wąty.
Ja poszłam na łatwiznę: mam niebieskiego norwega, z Rybnika tak a propos))))
shira3 pisze:Dzisiaj spokojny dzień - ja lekko zagrypiona odrabiam papierologię na podsumowującą I półrocze radęKurczę, nie wiem czy na uniwersytecie tyle mają
Co minister to więcej dowala
Anda pisze:shira3 pisze:Dzisiaj spokojny dzień - ja lekko zagrypiona odrabiam papierologię na podsumowującą I półrocze radęKurczę, nie wiem czy na uniwersytecie tyle mają
No, ale ludzie wiedzą, że nauczyciel pracuje tylko 18 godzin![]()
na nic tłumaczenia, że 18 godzin ma lekcji w reszta pracy ( papierologia, przygotowanie materiałów, rady, konsultacje i darmowe lekcje dodatkowe) zajmuje mu na pewno więcej niż 20 godzin tygodniowo.
shira3 pisze:Rudi dużo śpi ale zjadł trochę woła![]()
Dzisiaj spokojny dzień - ja lekko zagrypiona odrabiam papierologię na podsumowującą I półrocze radęKurczę, nie wiem czy na uniwersytecie tyle mają
sliver_87 pisze:shira3 pisze:Rudi dużo śpi ale zjadł trochę woła![]()
Dzisiaj spokojny dzień - ja lekko zagrypiona odrabiam papierologię na podsumowującą I półrocze radęKurczę, nie wiem czy na uniwersytecie tyle mają
shira3, rozumiem, że jesteś nauczycielką??
A ja własnie dokształcam się w tym temacie, znaczy przyszła Pani dzieci w klasach 1-3 albo przedszkolu :)
sliver_87 pisze:przyszła Pani dzieci w klasach 1-3 albo przedszkolu
Patmol pisze:sliver_87 pisze:przyszła Pani dzieci w klasach 1-3 albo przedszkolu
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 1192 gości