Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Nowe zycie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 12:50 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

Z wysuniętego przyczólka za wielkim biurkiem witam się w kolejnej części 8)

Pentagram to pięciokąt tak?
I gdzie go narysować?

Upiorny miałam ten tydzień, taki hardcore na finał :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt gru 31, 2010 13:05 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

Patmol pisze:Shira Obrazek
gdzie się przeprowadzasz?

Na wieś :mrgreen: Pod warunkiem, że sprzedam mieszkanie :evil:
A tymczasem....
Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt gru 31, 2010 16:06 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

Z wybiciem dwunastej - Nowy Rok Nadchodzi...
Niech radość przyniesie i smutki wynagrodzi.
Niech Was szczodrze obdaruje - zdrowia, szczęścia nie żałuje!
I niech spełni - krok po kroku - Wasze marzenia w Nowym Roku!
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt gru 31, 2010 20:04 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt gru 31, 2010 16:07 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

Witam Was Dziobeczki i tez zycze szczesliwego i jak najlepszego przejscia w nowy rok.

A ze moj komputer zaczal strajkowac, nie zdaze obleciec Wasze wateczki. Zalogowalam sie od sasiada i zostawiam tu dla Was najlepsze zyczenia.

AYO, tak to http://www.google.de/imgres?imgurl=http ... h:1&itbs=1 jest Pentagramm. Niech nam przyniesie nowa i jedyna milosc.

Sprubuje brata namowic, zeby na kacu mi jutro uszykowal.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt gru 31, 2010 16:37 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

Obrazek

Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy.
Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia.
Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami.
A my życzymy Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne.
Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.

Petka, TŻ i potffory
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 31, 2010 17:40 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

shira3 pisze:Na wieś Pod warunkiem, że sprzedam mieszkanie
A tymczasem....
do domku z ogrodem? ObrazekObrazek super!!!

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt gru 31, 2010 17:44 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

I z zimorodkiem. Własnym!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt gru 31, 2010 17:48 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

No ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt gru 31, 2010 18:12 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

Wpadam , żeby Wam kochane pożyczyć :dance: :dance2: wesołej zabawy :piwa: smacznych trunków :piwa: :surprise: szczęśliwego nowego roku :kotek: :kotek: i lecę robić szydełkowe potffffory :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt gru 31, 2010 19:02 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

Nowy Rok - to zwykło się mawiać
dobra okazja do tego, by się zmienić.
Ja jednak pragnę Ci życzyć, abyś nadal pozostała sobą.
Nie pozwól zniszczyć w sobie tego, co Cię wyróżnia w tłumie.

Obrazek

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2011 życzy mamut i 8-mio :kotek:
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Pt gru 31, 2010 19:51 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

Dorotko, chociaż Ty beznetowa :wink: dzisiaj
ja chciałabym życzyć tobie, Twojej przyjaciółce i kociastym super zabawy sylwestrowej
Zdrówko kochana :piwa: :piwa: :piwa:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt gru 31, 2010 19:55 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

Dorotko, dziękuję za SMS i życzenia :1luvu:
Pozdrawiamy wieczornie i pijemy za Wasze zdrówko! :piwa: :balony: :partygirl:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 01, 2011 12:53 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

Wszystkiego Dobrego w Nowym 2011 Roku!

Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob sty 01, 2011 13:01 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

Lilutku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin koteńko :1luvu:
Dorotko, Tobie i Emilkowi również składamy życzenia wszystkiego, czego tylko sobie zamarzycie w nowym, 2011 roku :piwa:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob sty 01, 2011 13:48 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ja Was po prostu uwielbiam! Dziekujemy pieknie i witamy sie z kalekiego komputera. Nie wiem, jak dlugo wytrzyma, ale probujemy.

Lillutek kicha dalej, Emil tez zaczal. Wiec ide do wetki we wtorek. Czemu we wtorek? Bo przyszedl wreszcie dzien, w ktorym musze sie od Was na dwa dni porzegnac.

Moja przyjaciolka zyczy Wam tez wszystkiego najlepszego. Lezy na mojej wersalce i nie moze sie ruszac, bo polska wodeczka za dobra byla a ona nie zwyczajna. Pielegnuje ja i Emil grzeje z dugiej strony. Podejrzewam, ze do jutra rana zostanie tu lezec. :mrgreen: A to bylo tylko 250 ml wodki, pol flachy Baileys Irish Cream Liqueur, jedna malutka flacha Eierkoniaku swojskiej roboty i wino Cinzano. :mrgreen:, no i o 00:00 flacha szampana. :ryk: Ja dzis rano, jak sie przebudzilam, myslalam, ze bede musiala termin odmowic. Ale jakos sie trzymam. Zaraz zaczne sie pakowac i tez troche odpoczne.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

[poprzednia][następna]