Kocia Familia z Konca Swiata. Jest nas piętnascie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 25, 2010 3:22 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

Morfeuszu, no fakt z lekka obciachowa, no ale jakas masz, a ja nie :( Moja Ukochana Malpa powiedzial, ze jak jest kot w domu to nie ma choinki, bo moze byc nieszczescie. Dla kota, znaczy sie. Jakie nieszczescie? Ze co, ze niby mnie jakies swiecidelka w glowie zawroca albo bede sie bawic jakimis tasiemkami. Ja? Tez cos! No ale nie mam choinki.

Echh, Ide im nagadac, a co!

Kicia.Yoda

Od: Sob cze 05, 2010 5:16

Post » Nie gru 26, 2010 19:25 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

Święta, Święta i ... po Świętach :ryk:
Czas wrócić do spraw ważnych codziennych ... przypominam o głosowaniu na KAN Radomsko w ankiecie Krakvet :!:
Zrobiłam nowy banerek, bo do poprzednich pewnie wszyscy się już przyzwyczaili i nie zwracają na nie uwagi, więc ...

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.cc/krakvetw][img]http://rklak.webserwer.pl/ata_/k1.gif[/img][/url]

Aktualnie:
Kocia Arka Noego z Radomska - 341 głosów
Schronisko dla psów w Krzesimowie (woj. lubelskie) - 170 głosów

głosowanie od 16 do 31 grudnia :!:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Nie gru 26, 2010 20:40 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

Kicia.Yoda pisze:Morfeuszu, no fakt z lekka obciachowa, no ale jakas masz, a ja nie :( Moja Ukochana Malpa powiedzial, ze jak jest kot w domu to nie ma choinki, bo moze byc nieszczescie. Dla kota, znaczy sie. Jakie nieszczescie? Ze co, ze niby mnie jakies swiecidelka w glowie zawroca albo bede sie bawic jakimis tasiemkami. Ja? Tez cos! No ale nie mam choinki.

Echh, Ide im nagadac, a co!

Kiciu, a nie masz tam jakiejś araukarii w ogródku? :twisted:
Szarka
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie gru 26, 2010 23:23 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

Przy okazji głosowania na KAN kliknijcie, prosze jeszcze poniższy link, a potem zagłosujcie na zdjęcie Kacperka od Marzeni11. Kacper ma szansę wygrać legowisko.
viewtopic.php?f=1&t=121821
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Śro gru 29, 2010 20:07 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

Hej Yoda, co u Ciebie?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro gru 29, 2010 22:21 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

majka2222 pisze:Przy okazji głosowania na KAN kliknijcie, prosze jeszcze poniższy link, a potem zagłosujcie na zdjęcie Kacperka od Marzeni11. Kacper ma szansę wygrać legowisko.

już głosujemy.... :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw gru 30, 2010 3:38 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

dagmara-olga pisze:Hej Yoda, co u Ciebie?

Strasznieee goraco ciociu Dagmaro a i mam zajete wszystkie cztery lapy trzymaniem kciukow za moich kumpli z Radomska, wiec dlatego malo pisze. Ale obiecuje, sie poprawie i solidnie napisze. :) Prosze sie na Kicie nie gniewac.

Buzi dla wszystkich

Obrazek

I jeszcze pamietajcie o tej biednej, dzielnej kici. Ona musi wyzdrowiec!

viewtopic.php?f=1&t=121826
Ostatnio edytowano Czw gru 30, 2010 3:46 przez Kicia.Yoda, łącznie edytowano 1 raz

Kicia.Yoda

Post » Czw gru 30, 2010 3:39 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

Hanulka pisze:
majka2222 pisze:Przy okazji głosowania na KAN kliknijcie, prosze jeszcze poniższy link, a potem zagłosujcie na zdjęcie Kacperka od Marzeni11. Kacper ma szansę wygrać legowisko.

już głosujemy.... :ok:

Klikamy, klikamy, moja Malpa gdzies nawet to podeslala zeby bylo wiecej klikow

Kicia.Yoda

Post » Czw gru 30, 2010 11:45 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

Wracajac do tematu jacobitusa... fenotypowo to ja tu widze bardzo zreszta ladnego pregowanego kolorpointa ;) Oreailurus jacobita (czy Leopardus jacobitus, systematyka lubi byc zmienna ;) ) to jeden z rzadszych gatunkow kotowatych, wystepuje w odleglych i niedostepnych rejonach, praktycznie nie ma go w niewoli i nie spotkalam sie z nigdy z twierdzeniem jakoby krzyzowano go z kotem domowym, zreszta to nawet inny rodzaj (Felis/Oreailurus) i powątpiewam w możliwosc plodnych krzyzowek i wprowadzenia tych genow do ogolnej populacji. Dlatego bardzo mnie dziwi, ze ktos ot tak sobie stwierdzil, ze kotka jest z tym gatunkiem spokrewniona. Bo co, masc podobna? to moja kotka tez jest spokrewniona, nawet bardziej, bo ma ogon puchaty ;)
recznie malowana ceramika na zamowienie:
http://www.facebook.com/album.php?aid=1357&id=1718874443&l=aa2b2f153d
ZAMÓW SOBIE KOTECKA... CZY CÓŚ

magyrato

Od: Nie sie 22, 2010 10:00

Post » Czw gru 30, 2010 20:15 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt gru 31, 2010 9:36 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt gru 31, 2010 11:38 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

Wiem, że teraz wszyscy jesteśmy zaaferowani głosowaniem na KrakVecie,
ale chciała prosić o głos dla Ani Rylskiej w wątku otwartym przez iPets.pl :idea:
Po zakończeniu głosowania w KrakVecie zrobię na tę okoliczność skromny banerek.

Na forum pojawił się wątek "Wspierajmy fundacje wraz z iPets" viewtopic.php?f=1&t=121815
iPets to nowy internetowy sklep zwierzakowy, który postanowił wesprzeć fundację/dt/karmicielkę z forum Miau.pl.
Uprzejmie proszę o wsparcie Ani Rylskiej Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt gru 31, 2010 14:26 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

A i trzeba Wam wiedziec, ze Kicia.Yoda obchodzi na przelomie roku urodziny :) Przyjelismy te date, gdyz zostala znaleziona 18 lutego majac okolo 4-6 tygodni, wiec czemu ma nie obchodzic swoich urodzin w trakcie witania Nowego Roku :ryk:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pt gru 31, 2010 14:41 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

Obrazek

wszystkiego dobrego panno Kiciu :-) Morfeusz
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt gru 31, 2010 14:42 Re: Kicia.Yoda- wszystkie futra miau GŁOSUJEMY NA KAN RADOMSKO!

kociamysza pisze:A i trzeba Wam wiedziec, ze Kicia.Yoda obchodzi na przelomie roku urodziny :) Przyjelismy te date, gdyz zostala znaleziona 18 lutego majac okolo 4-6 tygodni, wiec czemu ma nie obchodzic swoich urodzin w trakcie witania Nowego Roku :ryk:

Chyba kocia mama urodziła przestraszona fajerwerkami... A może w Chile nie używa sie fajerwerków na Sylwestra?
Wszystkiego najlepszego, Kiciu-Yodo :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]