Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edytka1984 pisze:witamy cioteczkę![]()
u futerek wszystko dobrze - pewnie teraz śpią, a Duża jak zawsze o tej porze w pracy siedzi
rano Dziuńka zjadła śniadanko jak wstałam z mamą poocierała się proszą o głaski poranne, tato z Saszką na dworze urzędują - Ona mu zawsze pomaga - wskakuje na taczkę i patrzy kręcąc łepkiem co On wyrabia, a Meś nawet oka nie raczył otworzyć jak większość rano wstała
mały śpioch
Edytka1984 pisze:owszem mamy blisko,ale ogrodzone jest a Saszkę jakoś w stronę ulicy nie ciągnie - całe szczęście![]()
tak jak przyszła do nas zimą prosto z lasu tak czasem sobie chodzi po lasku koło domkulubi się popisywać i wtedy wdrapuje się na drzewko i zbiega na dół z rozpędem
![]()
przybiega jak się woła czy pokicia - więc cioteczka martwić się nie musi
Edytka1984 pisze:wiem,wiem - Saszka to dzikus z lasu i jakoś non stop w domu nie chce siedzieć,jak chce wyjść miauczy pod drzwiami i nie przestaje póki jej się nie wypuści
wylezie i siedzi przed domkiem,czasem coś upoluje i przynosi w darze![]()
dziury nie ma w ogrodzeniu więc jestem spokojna na razie - a Saszka po tym jak ktoś chyba ją wywiózł w zeszłym roku do lasu i zostawił ma traumę i sama nie oddala się daleko od domku
Cioteczko to dla Ciebie w podzięce za troskę - od Saszki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości